Boczi013 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Przy seryjnym cylku i wydechu to nie ma sensu. zalałem dzisiaj nowiutkiego motula 10W40 i sie slizga sprzęgło;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 fotke z gąbką mam ale dopiero będę mógł wrzucić na kompa w niedziele bo nie mam kabla :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 tez tak mialem w moto ten motul jest hoyowy polecam ci castrola syntetyka do 4t czy wszystkie sendy maja drgania na wysokich obr ;pp i pytanie nie czyma mi wolnych kompresia ok gaznk czysty fltr tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Hmm o ile zrozumiałem to pytasz czy każda senda wytwarza takie wibracje? Każda, ale podobno idzie się do tego przyzwyczaić, ja już tego nie odczuwam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 witam, zamierzam kupić nową opone do mojej sendy x-treme na tył , w serwisówce zalecana jest 100/80-17 a moge na orginalną felge załozyc szerszą opone ? pzdr Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 po co? chcesz stracic na osiagach? wiekszy kapec =wieksze tarcie=strata osiagow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 słyszałem ze senda ma blokade na zaplonie tzn ze czeba go na maxa wyprzedzic robil juz ktos to kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mozecie zobaczyc jakie macie membrany? bo ja ma 3listki z jednej strony a z 2strony mam zaslepione;/ i to moze byc blokada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ja mam u siebie terz tylko 3 listki do gory i co z tymi wolnmi czemu moze nie trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 u mnie tez nie trzyma wolnch, wyczysciłem gaznik dalem filtr powietrza i juz jest lepiej, ty masz listki skierowane do gory? ja sciagalem i zapomnialem jak to mialo byc i dałem listkami do dołu bo tak sie zgadzało z napisami....przez to tez mozesz nie miec wolnych obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testi Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Motocyklisci, mam prosbe. 32 lata 180 wzrostu 80 kg wagi..zainteresowala mnie Derbi Senda http://moto.allegro.pl/item359239451_derbi...r_gpr_cbr_.html Cel.. lesne dukty, polne drogi , dojazd do pracy 30 km w jedna strone. nie mam prawka na motor dlatego szukam w tym dziale. Myslcie ze to dobry pomysl?pozdro TESTI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 kurde... wyczysciłem gaznik dałem dysze 68(była 66) odgiołem membrany i sie dusi;/ nie wchodzi na pelne obroty i ciezko przyspiesza itp, mozliwe ze za duzo paliwa? czy świeca padła?ktorą srobka sie reguluje sklad mieszanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 witam, zamierzam kupić nową opone do mojej sendy x-treme na tył , w serwisówce zalecana jest 100/80-17 a moge na orginalną felge załozyc szerszą opone ? pzdrW sm na tyle jest 130/70-17 A co do dyszy to ja mam 85, wszystko seryjne, chodzi elegancko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 jutro wymienie swiece... pali na kopa ,wszystko ladnie tylko na obroty sie nie chce wkrecic ;/ łapie pewne obroty i tak jakby "odciecie" nie czuc przyspieszenia (szarpania) kurde nie wiem co to jest;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ja mam listki do gory ale za hoya nie czyma wolnych wszysto idealne a wnych nie ma ;/ moze byc ze mam dysze 65 czy jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi