misiek72 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Chwalę się, kupiem po 10 latach moto, nie jeżdźone prawie,niestety jesienią więc z niecierpliwościa czekam wiosny. Do zobaczenia na trasie http://misiek72.fotosik.pl/albumy/336859.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comanche Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zakup motocykla jesienią to chyba najgorsza rzecz na świecie :D. Niby sie już ma ale przejechać się nie za bardzo można. Aż człowieka roznosi. Gratuluję zakupu i do zobaczenia na szlaku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 (edytowane) Zakup motocykla jesienią to chyba najgorsza rzecz na świecie :D. Niby sie już ma ale przejechać się nie za bardzo można. Aż człowieka roznosi. Gratuluję zakupu i do zobaczenia na szlaku !Ja uważam że lepiej kupić jesienią niż do końca życia nie kupić i nie mieć moto co bardziej mi się wydaje najgorszą rzeczą na świecie. Aby fura spełniła oczekiwania nowego właściciela i przyniosła dużo radości po tak długiej przerwie.Pozdrawiam :P Edytowane 28 Grudnia 2007 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 gratulacje :D powrót po 10 latach , no no no , co tak długo ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No ale jak by nie patrząc na jesień przeważnie motorki nieco tanieją a na wiosnę znów zaczynają iść w góre :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 eeeno, bardzo ładny, szkoda, że zima no nie?, chociaż nie ma śniegu więc możesz się przejechać ;-)tylko pomału bo zimno i ślisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Chwalę się, kupiem po 10 latach moto, nie jeżdźone prawie,niestety jesienią więc z niecierpliwościa czekam wiosny. Do zobaczenia na trasie http://misiek72.fotosik.pl/albumy/336859.html gratuluje fajna maszyna .. szerokosci i bezpiecznych kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ładne moto. Gratulacje zakupu, też kupiłem na jesieni, ale już w nowy rok przy -5 smigałem :buttrock:) i jet super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi