Zbyhoo Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 Co to za grzebanie - odkręcić 4 śruby i zdjąć prawy dekiel silnika! Zobaczysz przy okazji co jest w środku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 ten temat tak za bardzo to nie ma sensu , ale jak widać takie mają tu najwieksze zainteresowanie :lol: 8) . :D co do prawa jazdy A1 - co z tego ze masz zdana teorie pozinej - przeciez to 10 % problemu. Jak sie nauczysz to zdasz - gorzej z jazda.wg mnie nie warto robic to A1 dla teorii... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 9 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2003 A lepiej wg. Ciebie bazujac na moim przypadku jezdzic rok totalnie bez zadnego dokumentu? Przy jakiejkolwiek kontroli grozi mi spory mandat. A1 bedzie srodkiem lagodzacym.Kwestie jakiegokolwiek wypadku pominmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Pytanie do moda! czemu to nie lezy w archiwum?I pare innych tematów?nie ma juz miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółka Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Witam serdecznie kolegów od drogi! Krótkie zapytanie czy ktos ma czesc do Jaskółki,a dokładnie chodzi mi o wydech i o cały system łacznie ze stopką do hamulca nożnego ...(Od wczoraj jestem na tej stronie wiec jeszcze do konca niewiem jak to dziala:-) ) Prosze o jakies namiary Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pozwólcie, że przy okazji i ja skorzystam z tego tematu. Składam MZ ES 250/2 czyli Trophy. Mam problem ze skrzynią biegów. Złożyłem silnik i... mam tylko 2 biegi. Wydaje mi sie, że skrzynię poskładałem dobrze, miałem wątpliwości tylko co do zmieniacza... Mój kolega jakiś czas temu też składał taki motór i ma tylko 3 i 4 bieg. Ale jak poprzebiera troche nogami to pojeździ;) W czyn może być problem?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pewnie źle ustawiony grzebień zmieniacza w stosunku do wałka krzywkowego. Biegi wypadają w nieodpowiednich miejscach i może ich nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam serdecznie kolegów od drogi! Krótkie zapytanie czy ktos ma czesc do Jaskółki,a dokładnie chodzi mi o wydech i o cały system łacznie ze stopką do hamulca nożnego ...(Od wczoraj jestem na tej stronie wiec jeszcze do konca niewiem jak to dziala:-) ) Prosze o jakies namiary Pozdrawiam serdecznie Jesli okolice Zamoscia to nie za daleko to moj kolega jeszcze niedawno mial prawie cala na czesci. Bedzie na GG to zapytam czy ma cos jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morooseck Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Pewnie źle ustawiony grzebień zmieniacza w stosunku do wałka krzywkowego. Biegi wypadają w nieodpowiednich miejscach i może ich nie być. A jak to najlepiej ustawić żeby było ok?Chyba nie metodą prób i błedów?:icon_mrgreen:dzieki za odp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert-Moto Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 A jak to najlepiej ustawić żeby było ok?Na grzebieniu jest wybity punkt, na wałku krzywkowym jest ścięty jeden ząb pod ukosem. Musisz zgrać te dwa znaki tzn. punkt na grzebieniu musi być ustawiony na przeciwko oszlifowanego zęba na wałku krzywkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi