Wojtas Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, zrobiłem sobie mały prezent na święta w postaci Vtr'ki sp1 i z tego powodu, że to moja pierwsza V-ka chciałbym zapytać co ile km należy robić serwisy, co trzeba podczas nich regulować, na co zwracać szczególną uwagę. Co ile km należy regulować zawory itd... Niestety nie dostałem książki serwisowej do sprzęta, a na budziku jest okolo 32tkm. A chciałbym żeby do wiosny była przygotowana tip top :buttrock: Z góry dziękipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Witam, zrobiłem sobie mały prezent na święta w postaci Vtr'ki sp1 i z tego powodu, że to moja pierwsza V-ka chciałbym zapytać co ile km należy robić serwisy, co trzeba podczas nich regulować, na co zwracać szczególną uwagę. Co ile km należy regulować zawory itd... Niestety nie dostałem książki serwisowej do sprzęta, a na budziku jest okolo 32tkm. A chciałbym żeby do wiosny była przygotowana tip top :icon_evil: Z góry dziękipozdrogratuluję prezentu :icon_razz: pozazdrościć takiego mikołaja... może moja odpowiedź niewiele wniesie, ale wydaje mi się że najprościej będzie znaleść serwisówkę gdzieś w sieci i tam dostaniesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania.BTW. O co chodzi z tymi 32000km :lapad: czy wszystkie sprzedawane u nas motocykle muszą mieć taki sam przebieg :) ? chyba 9 na 10 ogłoszeń na allegro to 32000 albo 42000 :Ppzdr.bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 temat kwalifikuje się do poszukania w danych serwisowych, czyli odsyłam do stosownego działu i serwisówkijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 SERW DO TEGO MODELU ZDAJE SIĘ JEST TU.... http://www.bestsharing.com/f/SVrANEe317075GRATULUJE PREZENTU.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 gratuluję prezentu :icon_mrgreen: pozazdrościć takiego mikołaja... może moja odpowiedź niewiele wniesie, ale wydaje mi się że najprościej będzie znaleść serwisówkę gdzieś w sieci i tam dostaniesz odpowiedź na wszystkie swoje pytania.BTW. O co chodzi z tymi 32000km :rolleyes: czy wszystkie sprzedawane u nas motocykle muszą mieć taki sam przebieg :) ? chyba 9 na 10 ogłoszeń na allegro to 32000 albo 42000 :Dpzdr.bartek Hehehe, motór przytargałem osobiście z Niemcowni, no ale kto wie czy nikt nic nie cofał heheheh, dziekuje Grzykrzy za serwisówke, wlasnie sie sciaga. Poza tym mam pytanie czy V bierze olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucekpucek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Witam ja kupiłem wczoraj to samo..masakra motor poprostu skacze do przodu. Narazie ucze sie na nim jezdzic. nie jest latwo bo drogi sliskie, a ona strasznie do serca bierze sobie kazdy ruch manetki gazu. Jest jedna dołująca mnie sprawa: cos sie tlucze w okolicy głowicy mam nadzieje ze to tylko regulacja zaworow czu jaki napinacz rozrządu. tak czy inaczej jestem nim zachwycony i nie zamierzam sie go pozbywac jest super. ;) wie ktos moze czy silnik sp1 rózni sie jakos od vtr firestorm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Na pewno będziesz 100% zadowolony z zakupu, a zobaczysz jaka jazda bedzie, jak drogi przeschną. Tylko nie daj sie zrzucic z siedzenia, bo V'ka ma potencjał,a tym bardziej SP :icon_twisted: Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi