lipaa3 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 mam pytanko czy warto montowac do simsona sr50 tłumik leo vince bo nie jest on tani a jak z efektami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAS007 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 W simsonie??Znaczy nie mam nic do simsnow ale nie szkoda kasy??No glos ogolnie ladny pewnie bedzie popatrz sobie sa youtubie tam sa porobieone, ale walsnie "efekt" to chodzi Ci o moc czy o glos??Szczerze to ja bym wolal kase wydac np na paliwo albo na inne czesci do moto bo do takiego motoru to chyba sie nei oplaca ale Twoja sprawa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaa3 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Tez własnie chce sie poradzic bo na pseudo sportowym czyi za 70zł jest znacznie szybszy ale słabszy i nie wiem jak jest w przypadku leo vince:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 spada moc w dolnej fazie obrotow.wzrastaja obroty i moc w gornej fazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaa3 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 czyli z miejsca jest słabszy ale szybszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Z miejsca też jest mocniejszy, tylko musisz wystartować z wyższych obrotów. Po za tym po zmianie wydechu dobrze jest wyregulować gaźnik i zapłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 z tego co mi wiadomo nie powinno się ruszać tłumików w 2T ponieważ można rozstroić. specjalistą nie jestem ale ja bym nic nie kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Ozi, nie powinno się przerabiać jak się nie ma o tym pojęcia, a gotowy tłumik leo vince jest wyliczony do simsonowskiego silnika. Oczywiście najlepszy efekt byłby gdyby było w silniku jeszcze kilka ulepszeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaa3 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 a z gaznikiem bing 17 nie powinno byc komplikacji?? Bo obiło mi sie o uszy ze przerywa czy cos:P ale wydaje mi sie ze ktos wymyslił jakas bzdure:)i niby na 50 efekty nie za ciekawe ale jak mowicie ze jest mocniejszy to chyba sie skusze:PP dzieki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 z tego co mi wiadomo nie powinno się ruszać tłumików w 2T ponieważ można rozstroić. specjalistą nie jestem ale ja bym nic nie kupował Mówisz o tłumiku(końcówce) czy dyfuzorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaa3 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 mowie o tłumiku leo vincehttp://www.allegro.pl/item283235705_kniazw...sr50.html#photo co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 mowie o tłumiku leo vincehttp://www.allegro.pl/item283235705_kniazw...sr50.html#photo co ty na to??To jest cały układ wydechowy a nie tłumik(końcówka układu). Jeśli ten cały układ wydechowy jest dedykowany do simsona to powinno to coś mocy dać, jednak spalanie powinno wzrosnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlopekrostropek Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Fajny bajer trzeba przyznac. Moc wzrośnie, bo to w koncu tuningowany, na darmo napewno sie go nie zakłada. A wątpie ze w simsobie poprawia to dźwięk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipaa3 Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 :PNo chodiz całkiem fajnie zobacz sobie na you tube tam jest kilka filmikow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi