Skocz do zawartości

Doktor MENTOS i "szkolenie w jeździe na tylnym kole..."

ABG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

widziałem MENTOSa z calym sprzetem kika razy, ostatnio w komarowce,

co do samego MENTOSa to zna sie na rzeczy, widziałem go w akcjo, juz bez symulatora, wie jak sie jezdzi i tyle...

A co do jego nauki i potencjalnych klientow , co z tego co widizalem to wiekszosc to goscie a'la dresik, co to sie chca sfotografowac jak popylaja na gieesixie na gumie i machaja reka do panienek :D a potem opowiadaja na imprezie jak to popylali zyletka na kole ...

a co do symulatora to mi sie plakach chce jak kreca go powyzej czerwonej krechy i biedny silniczek stzrela, jeczy i ryczy jak zazynane prosie :D

Śmiesznie na tym filmiku "mentos great escape" banda idiotów goniąca za jakim typkiem. Nie ważne skąd jest, nie ważne co umie.Nikomu chyba krzywdy nie zrobił tym że wrzucił gixera na nysę i zamontował wiatrak, a oni się zachowują jak by im rodzinę gazetą wymordował.

nie wiem kto jechał tym pickupem ale pokazali poziom polskich "sztunteróf" w sieci.Zabłysnęli chłopaki.Szkoda.

Temu panu od "ty mu powiesz h.j" życzę żeby się sytuacja odwróciła, żeby to on spierda...ł przed ekipą która mu będzie kierunki wyrywała,

życzę mu tego z całego serca, oraz wesołych świąt :wink:

Chłopaki na pickupie to sie naoglądali za dużo amerykańskich filmów ze stuntem i też chcą być tacy cool jak kolesie z USA myślą że jak mają czapeczki na boczek to zmienia ich to w amerykańskich gangsterów z Bronksu i mogą naper..... wszystkich którzy nie pasują do ich amerykańskiego stylu bycia. :wink: Dla mnie to poprostu żenada. A jak Dr. Mentos ma pomysl na zarabianie hajsu i to w orginalny sposób to oczywiście już ma pojechane bo w Polsce tylko jak sie kradnie i kręci wałki to jest się wporzo. Pozdro for ALL.

jedz na najbliższe zawody i powiedz to raptownemu osobiscie :icon_evil: , hehe.

a co to raptowny to jakis Bog czy jak ku*wa to ze umie jezdzic na moto to wiemy choc sa lepsi a umieja sie zachowac ale poza jazda chyba nic soba nie reprezentuje co było widac.

Edytowane przez tra

w zwiazku z tym ze macie kawalek filmu wyrwany z kontekstu

Ziut to może zamiast głębokich lecz krótkich myśli podzielisz się z nami trochę szerszymi przemyśleniami na temat tła omawianego filmu?

I zaczna sie zaraz kłutnie, niczym dzieci z piaskownicy, kto jest grozniejszy i kto lepiej na gumie jezdzi....

Aftys bądź tak dobry nie ustawiać mnie jako strony w tym zagadnieniu. Nie mam wyrobionej opinia na temat zajścia z bemowa a Ziut mówiąc o wyrwaniu z kontekstu sugeruje nie jako iż wie więcej niż większość tutaj się wypowiadających. Dlatego ładnie proszę o jakieś konkrety a nie walenie się po pyskach:)

a co to raptowny to jakis Bog czy jak ku*wa to ze umie jezdzic na moto to wiemy choc sa lepsi a umieja sie zachowac ale poza jazda chyba nic soba nie reprezentuje co było widac

nie bóg. Ale dla mnie takie pier**lenie o dupie marynie, opisywanie sytuacji, jak nie było sie tam, opisywanie ludzi za ich plecami- nie ma sensu.

Macie coś do chłopaków, kraj nie duży można jechać, powiedzieć osobiscie, oni tego i tak nie czytają bo nie wchodzą na to forum( pełne historyjek wyssanych z palca, bo mi kolega powiedział itp).

A takie dewagacje to można sobie co jedyne - w du*e wsadzić.

ja poprostu skomentowałem film(jak większośc i takie zachowanie jest wieśniackie żeby nie napisac inaczej) na którym pan R i inni zachowują sie jak cioty ato że nie czyta nie znaczy że to do niego nie trafi:) pzdr

ps.pewnie jak trafi to i tak sie tym nie przejmie ale cóż bywa i tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...