AdamSuzuki Opublikowano 18 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Kupiłem ATV 250. ciekawe ile to pojeździ :icon_arrow: Narazie jest ok, a na nie daleką przyszłość mam kartę gwarancyjną :icon_mrgreen: http://www.bikepics.com/members/adamzg/07atv100/ Edytowane 18 Grudnia 2007 przez AdamSuzuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Siostra znajomego to kupiła. Sprzęt wymagał rozłożenia i ponownego złożenia. Zawieszenia to pierwsza rzecz do poprawy. Gdy łańcuch był naciągnięty ograniczał skok tylnego zawieszenia, a gdy był popuszczony tak, by tył działał - ocierał o ramę czy jakiś inny kawałek. Po przespawaniu tylnej części ramy i przeniesieniu miejsca łożyskowania wahacza oraz po zmianie sprężyn z przodu Keeway zaczął się "jakoś" prowadzić. A o gwarancję się nie martw. Sprzęt ją powinien przejechać, psuć się zacznie 2 miesiące po jej zakończeniu :biggrin: . Ale nie, zwracam honor. To jest 4x4. Ona ma takie coś z napędem na sam tył. Mam nadzieję, ze u Ciebie maszynka wykonana jest nieco lepiej :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Siostra znajomego to kupiła. Sprzęt wymagał rozłożenia i ponownego złożenia. Zawieszenia to pierwsza rzecz do poprawy. Gdy łańcuch był naciągnięty ograniczał skok tylnego zawieszenia, a gdy był popuszczony tak, by tył działał - ocierał o ramę czy jakiś inny kawałek. Po przespawaniu tylnej części ramy i przeniesieniu miejsca łożyskowania wahacza oraz po zmianie sprężyn z przodu Keeway zaczął się "jakoś" prowadzić. A o gwarancję się nie martw. Sprzęt ją powinien przejechać, psuć się zacznie 2 miesiące po jej zakończeniu :eek: . Ale nie, zwracam honor. To jest 4x4. Ona ma takie coś z napędem na sam tył. Mam nadzieję, ze u Ciebie maszynka wykonana jest nieco lepiej :biggrin: z łańcuchem żadnych problemów nie odczułem. a 4x4 to nie jest. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Gratuluje dobre zakupu(nie mam takiego quada, żadnego) ale wiem bo miałem akazje tylko się przejechać raptorem 350 i fajna nawawa na takim sprzęcie. A na 4 koła to można sobie po trochę pobawić sie w turystę. pozdro niech dobrze służy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Gratki :icon_twisted: Przynajmniej na zime bedzie czym pojezdzic.Ja tez bym sobie quada kupil ale na markowego to mnie nie stac a takiego chinsko/tajwanskiego chyba strach kupowac bo sie rozleci zanim sie do lasu dojedzie :wink: Nie wiem moze plotki.Wiec pisz jak dlugo wytrzymal.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ile taka zabawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ile taka zabawka? nówka chyba z 8000 ale to jest używane ale jeszcze ma gwarancje Gratki :wink: Przynajmniej na zime bedzie czym pojezdzic.Ja tez bym sobie quada kupil ale na markowego to mnie nie stac a takiego chinsko/tajwanskiego chyba strach kupowac bo sie rozleci zanim sie do lasu dojedzie ;) Nie wiem moze plotki.Wiec pisz jak dlugo wytrzymal.pzdr. już przez kilka dni dostaje mocno w palnik i jeszcze wszystko się trzyma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylikat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 ten to jeszcze jakos wyglada bo te badziewia koreanskie po 4 tysie to padaki jakich malo.kumpel w plot wyj....bo mu sie kiera na zakrecie zlamala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Jedno mnie w tym zadziwia : jak można było do quada dać niklowany silnik ??? :flesje: :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 chinol..... jest nad czym zapłakać :) szczerze życze bezawaryjności , bedzie ci potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Już się popsuł :P :clap: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Czyli jednak prawda ze chinskie/tajwanskie quady to shit.A co konkretnie sie zepsulo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Już się popsuł :) :D :(Co poszło?? :icon_rolleyes: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2008 Co poszło?? :icon_mrgreen: 1 cylinder sprężenie takie sobie, a na drogi nie pali (nie czuć nawet sprężenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi