Gość SirAdam Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 z tego co wiem to istnieja 2 rodzaje ECU; oryginalna moc - 150 (152) KMi dlawiony 98KM (ma to zwiazek z niemeckimi ubezpieczalniami, kiedys nie dalo rady ubezpiczyc moto z wiecej jak 100 KM)Cena ?nie wiem ile u handlarza kosztuje, ale pewnie tyle ze zawalu mozna dostac, pozostaje rynek wtorny (uzywka). Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilimandzaro Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Witam. Mam pytanie: Gdzie moge dostac lusterka z kierunkowskazami w Polsce (nowe lub uzywane) do tego motocykla i ile kosztuja?Przeszukalem allegro i brak :biggrin: Za wszelkie informacje dziekuje z gory. Pozdrawiam. Edytowane 28 Października 2008 przez kilimandzaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Lusterka do XX to deficytowy towar. W salonie nowe około 1300 zł. Pozostaje allegro - co jakiś czas się pojawiają a ceny dochodzą nawet do 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 A wystarczy dobrze na ALLEGRO poszukać: http://moto.allegro.pl/item465026593_honda...00xx_czesc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 ten gościu mało kontaktowy jest i za lusterka chce po 800 zł jak swego czasu się pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbrxx Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) i jeszcze tu: http://moto.allegro.pl/item462602426_honda...a_lusterka.html Edytowane 29 Października 2008 przez cbrxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilimandzaro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Dzieki za linki. Ceny - masakra :smile: A jak najlepiej dosztukowac jakies kierunki do tego moto? Lusterka mam z przodu ale od innego moto - z przodu bez kierunkowskazow jezdze. Jak ktos ma jakis pomysl to chetnie wyslucham. No ok. 1000 pln dac za lusterka - przeraza mnie to. :bigrazz: PS.A w ogole musze miec kierunkowskazy w moto? Policja moze sie przywalic? Moge tak jak na rowerze reka sygnalizowac?Na junakach i WSk'ach czasem pomykaja jakcys entuzjasci a te motory chyba kierunkow nie maja? Edytowane 29 Października 2008 przez kilimandzaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chyba można tylko ciekawe jak będziesz machał przy 200 km/h. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilimandzaro Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chyba można tylko ciekawe jak będziesz machał przy 200 km/h. :banghead:No tak szybko to raczej nie jezdze. To mnie raczej wszyscy wyprzedzaja. Ja malo kogo wyprzedzam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak81 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Witam Jeśli chodzi o lusterka bądź też inne części do XX to w Angielni www.ebay.co.uk jest tego masa. Co prawda funt poszedł do góry, ale w licytacji czasem można kupić coś za "grosze" Pozdawiaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Czy ma ktoś w swoim XX-ie zamontowany xenon/xenony ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 ja planowałem ale jednak nie zamontowałem bo światła są wyśmienite w XX. Ale jakby co to miejsca jest pod dostatkiem więc można montować. Przykładałem przetwornice które mam w aucie i wchodzi bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Znalazłem ciekawą stronkę sklepu internetowego z częściami do Hondy, więc się z Wami podzielę tym odkryciem. Porównując ceny niektórych części z innymi sklepami wypada całkiem korzystnie! http://www.dwa-kola.pl/szukaj Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 z tego co widzę to polska wersja www.bikebandit.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machoney Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Witam.Ja mam takie pytanie co do wymiany płynu chłodzącego.Jak go upuścic ??Jak puzniej odpowietrzyc uklad ??Z gory wielkie dzieki za odpowiedz .Pozdrawiam.Szerokości. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi