m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Jak chcesz to ja mam do sprzedania jawke ;-) tylko nie wiem jak daleko jest z polic do tarnowa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Jak chcesz to ja mam do sprzedania jawke ;-) tylko nie wiem jak daleko jest z polic do tarnowa ;-) z jakieś 500km :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 a moze chcesz kupic mojego simsona? 1000 zł Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Nom ja nie wiem ale myśle , że dużo a tak paoztym to ja narazie mam ze 150zł zamiezam mieć 300zł na jaki moto zobaczymy co z tego wyjdzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 spec jestem z wawy?moj qmpel ma w piwnicy niezlozonego ogarka - silnik od jawki, chce go sprzedac.Do zlozenia glownie silnik - rama ok, troche do pogrzebania - po zlozeniu wyjdzie ladny motorowerek ... cena - b. tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Widzisz Specu jakie fajne forum - zapytales sie o kierunki i juz masz minimotogielde :lol::lol::lol: (joke) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 Widzisz Specu jakie fajne forum - zapytales sie o kierunki i juz masz minimotogielde :lol::lol::lol: (joke)Giełda w temacie " Kupię " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 [cea_PL"]spec jestem z wawy?moj qmpel ma w piwnicy niezlozonego ogarka - silnik od jawki, chce go sprzedac.Do zlozenia glownie silnik - rama ok, troche do pogrzebania - po zlozeniu wyjdzie ladny motorowerek ... cena - b. taniosprry ale wawa i police sa na koncach polski to bardzo dluga droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi