Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Czy można np. prądnicą od motorynki czy jawki 50 lub innego motoroweru naładować mały akumulatorek jak tak to jak trzeba meić jakiś prostownik jak tak to za ile itp. ????? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Raczej sie da tylko obydwie cewki które idą na światła podłącz do akumlatora, musisz jeszcze zamontować mostek prostowniczy z 4 diod prostowniczych i najlepiej bezpiecznik dla bezbieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 POwiem jaśniej jakie mam zamiary :Nawet jescze nie mam moto tylko sie martwie na zapas o kierunkowskazy no i se msyel aby kupić kierunkwoskazy rowerowe slydzalem opinie ze słąbo swieca a w dzien prawie wogule ich nei widac ale chcem jak najtaniej bo nie bede mial duzo kasy na kierunkowskazy więc se mysle tak kupic 2 sztuki tak zdemajstrowac zeby byly do moto a ze slabo swieca podlonczyc pare didu super jasnych po pare zeby bylo mocniejsze ale wiadomo że bedzie trzeba kupić akumulatorek więc bede go musiał czymś ładować taki akumulatorek za 10zł no i se pomyślałem ze moze pradnica nie musi byc non stop ale co jakis czas bym go ładował ( i troche niebardzo cię rozumiem ) bo zabardzo nie ejstem obeznany w tych sprawach : :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Nie da rady - w aku masz prad staly a jelsi juz tak bardzo chcesz to takie aku mozesz sobie ladowac co 2-3 dni w domku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Nie da rady - w aku masz prad staly a jelsi juz tak bardzo chcesz to takie aku mozesz sobie ladowac co 2-3 dni w domku :-)1.No tak ale to chyba trzeba tez kupić ładowarke tak ?2.Ale akumulatorek co 2-3 dni ?? Chyba troszke wiećej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 tak - ladowarke - ok 15-20 zl :-)zalezy czy uzyjesz diodek czy zarowek - jesli diodek to moze nawet raz na tydzien :-)Takie male akumulatorki sie szybko laduja wiec nie mial bys problemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 dzięki a co lepiej diody czy żarówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 napewno diody beda zarly mniej pradu ale zarowki beda jasniejsze :-) wiec juz sam musisz zadecydowac - sam swego czasu chcialem zalozyc kierunki do jawki (teraz to juz nieaktualne bo ja sprzedaje ;-) ) i doszedlem do wniosku ze to sie ni eoplaca a ta kase lepiej przeznaczyc na cos innego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 napewno diody beda zarly mniej pradu ale zarowki beda jasniejsze :-) wiec juz sam musisz zadecydowac - sam swego czasu chcialem zalozyc kierunki do jawki (teraz to juz nieaktualne bo ja sprzedaje ;-) ) i doszedlem do wniosku ze to sie ni eoplaca a ta kase lepiej przeznaczyc na cos innego :-)No tak ale machac rekom :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Przynajmniej masz pewnosc ze Cie widza ;-)Tak na serio to lapska to tajlepsze kirunki jakie tylko sa w st6arszych motorkach ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 >No tak ale machac rekom A po co, ja w yamashce zdjelem kierunki i ani mi sie sni wystawiac rece ... chyba ze, cos moze zagrozic mojemu zdrowiu ... wystawiam tylko gdy musze (policja lub pobliski samochod) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 [cea_PL"]>No tak ale machac rekom A po co, ja w yamashce zdjelem kierunki i ani mi sie sni wystawiac rece ... chyba ze, cos moze zagrozic mojemu zdrowiu ... wystawiam tylko gdy musze (policja lub pobliski samochod)heh :Ddobra dzieki zastanowie sie jak bede miał moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 A zdradzisz nam co to bedzie ;-) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 31 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 A zdradzisz nam co to bedzie ;-) ?? a ja wiem :D planuje kupic albo motorynke, albo jakiegoś ogara :D oczywiscie nie ja tylko spec :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Spec Opublikowano 1 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2003 A zdradzisz nam co to bedzie ;-) ?? a ja wiem :D planuje kupic albo motorynke, albo jakiegoś ogara :D oczywiscie nie ja tylko spec :lol: Nom :D chiałbym ale nawet może byc inny jakiś moped Miałem teraz okazje trochę sie napaliłem ale z gościem nei da sie dojśc do ładu ale baprawde okazja Nie wie jaki to model ale stan bardzo dobry z papierkami za 100zł (mowa o Motorynce ) Więc dalej zbieram kase i szukam jakiejś okazji ....... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi