szramer Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 z www wynika że chca albo mają zamiar zjawić sie nastepujące osoby:1.REDWATER2.SAMSON3.MICHAŁ4.DAREK + I JEGO BRAT :notworthy: 5.DGREE (COS TAM WSPOMINAL)6.VIT667.MANIEK_78.DAKOTA9.DELFII10.AMAZONKA11POCZWAR12.W-MAX + PLECAK13.BUSH14.PETER S15.WIEWIÓR8116.BARTOSZ17.BUGIprosze o potwierdzenie przyjazdu jeszcze raz na pw Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Do kiedy ostatecznie trzeba sie wpisać??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Dajcie mi czas do 30.11.2003, a powiem czy na 100%. To jak dacie mi szansę :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Szramer OK kazales potwierdzac... ale jeszcze nie zobaczylismy cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 jak beda orientacyjne koszty to wtedy powiem na 100%a i moze jeszcze kogos przekonam :notworthy: heh sami napisalismy posta w tym samym momencie ale mnei ubiegles...: :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Jeszcze ew. JA... Dziś złożyłam w robocie wniosek o urlop. Sądzę, że do końca listopada będę już wiedziała co i jak... Tylko jeszcze - ile kasy przygotować :-( ;-) ;-) i ile skrzynek wódki przyciągnąć ;-) ??? PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 ;-) i ile skrzynek wódki przyciągnąć ;-) ??? Pytanie retoryczne mam nadzieje. - Tyle ile udzwigniesz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilly Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 DO KIEDY NALEŻY DAĆ ZNAĆ?CHĘTNIE BYM PRZYJECHAŁA,ACZKOLWIEK NIEWIEM CZY BĘDĘ MIAŁA DO TEJ PORY SPRAWNY ŚRODEK TRANSPORTU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 spoko ludziska koszty bedą niskie najdroższy bedzie pewnie nocleg (max 20-30 zł ) zlot bedzie po kosztach ŻADEN "KOMERCYJNY" 29 spotykam sie na bajzlu z pgrem we wrocku to omówim dokładniej co i jak i bedziem działać... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 dzwoniłem do zjeba do 6 grudnia trza wiedzieć ilu bedzie bo wtedy wraca do wiochy i bedzie organizował nocleg ,PGR jhakąś tam wizje imprezy w swojej łepetynie uwidział... mówił coś o jakiejś kulturalnbej imprezce ,ja go tam pie**ole i zrobie odłam i pujde do bunkru , wiedz ludziska sie decydujcie...a szykuje sie niezła biba ,jak to góralskie imprezy :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Szramer pałoTy to zawsze cos popier...... :lol: Hej! siedze wlasnie na dworcu wkatowicach w kafejce i czekając na pociąg nabijam posta...cośspacja nawala trzeba w nia walic jak w kowadlo :notworthy: A wiec tak: W ten weekend postaram sie wszystko wiedziec--> konkrety i inne bzdety 8) I zaraz wbijam sie z cennikiem na forum. Super ze frekwencja dopisuje widac ze wszyscy glodni "wrazen" Moze nie jest to srodek polski ale trzeba zwiedzac krainy naszego kraju a ta oferuje wiele oprocz wiadomych rarytasow (góry doliny etc.) mozna tu spotkac prawdziwego szramera :arrow: ostatni zywy okaz i to w dodatku na wolnosci. Polecamzahaczyć o jego rezerwat w drodze na impreze :lol: :lol: :lol: To tyle pozdroowki zdworca w smrodowicach PGR p.s. a jesli chodzi o full hardcore w szramerowskim pojeciu to da sie zrobic.Jednak mysle ze nie wszyscy wymagaja spania w bunkrach i kopaniaponiemeickich blach... ach ta spacja :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 mozna tu spotkac prawdziwego szramera :arrow: ostatni zywy okaz i to w dodatku na wolnosci. Polecamzahaczyć o jego rezerwat w drodze na impreze :lol: :lol: :lol: przekonaja sie dopiero jak zobaczą twoje rancho i chodowle zjebów w goorce...PGR nie daj dupy z tym zlotem bo cie cała polska zlinczuje :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Czytajac wasze posty (pgr i szramer) cos czuje, ze:szykuje sie k*wa zajebista impreza :notworthy: Choc momentami zastanawiam sie czy jestescie do konca teges :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Się ten odezwał,co podobnych polemik z Wiewiórem nie prowadzi :-) ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Choc momentami zastanawiam sie czy jestescie do konca teges :lol:spoko przekonasz sie niedlugo w 2oo jak niespanikujesz :twisted: zresztą jesteśmy niegrożni już nas powoli oswajają :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi