Wiewiór81 Opublikowano 12 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2003 OK, będę... tylko podajcie jakieś konkrety odnośnie kosztów noclegu i takichtam pierdół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 :mrgreen: :rolleyes2: :mrgreen: :rolleyes2: :mrgreen: :rolleyes2: No dobra zascznę coś działać w tym kiuerunku :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 13 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2003 Właśnie gadałem z bratem. Powiedział że jeżeli go nie wezmę na tą imprezę to będę ch... a nie brat. Proszę zatem liczyć dwa "litrowe ryje" a nie jeden :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 14 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2003 No widze ze wszyscy sie juz szykują...:DKonkrety za niebawem, nie mam teraz stalegop dostepu do sieci wiec nie moge sledzic na biezaco.Trzeba bedzie zrobic liste i ustalic plan dzialania.To tyyle pozdro z WRC i szykowac juz ryje na przepalanie:D Also pozdrowienia tez z WRC od Poczwara (tego od peknietej torebki) hihi (stawowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam wszystkichprzekazuję wiadomość w im PGRa1. dokładne dane odnośnie cen itp. jeszcze w tym tygodniu2. Szramer - cytuję "nie pier... mi tu o jakimś weselu, masz stały dostęp do netu, więc przygotuj listę gości na 27(sobotę)" koniec cytatu- ważne!!! lista musi być zamknięta jak najszybciej, bo trzeba będzie wpłacić zaliczkęto tyle na razie pozdrowienia od poczwara i pgr z wrc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam wszystkichprzekazuję wiadomość w im PGRa1. dokładne dane odnośnie cen itp. jeszcze w tym tygodniu2. Szramer - cytuję "nie pier... mi tu o jakimś weselu' date=' masz stały dostęp do netu, więc przygotuj listę gości na 27(sobotę)" koniec cytatu- ważne!!! lista musi być zamknięta jak najszybciej, bo trzeba będzie wpłacić zaliczkęto tyle na razie pozdrowienia od poczwara i pgr z wrc[/quote'] wiec Szramer bierz sie do roboty .Ty leniuchu cholerny , Tobie tylko wlasne przyjemnosci w glowie (laski i picie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Witam wszystkichprzekazuję wiadomość w im PGRa1. dokładne dane odnośnie cen itp. jeszcze w tym tygodniu2. Szramer - cytuję "nie pier... mi tu o jakimś weselu' date=' masz stały dostęp do netu, więc przygotuj listę gości na 27(sobotę)" koniec cytatu- ważne!!! lista musi być zamknięta jak najszybciej, bo trzeba będzie wpłacić zaliczkęto tyle na razie pozdrowienia od poczwara i pgr z wrc[/quote'] wiec Szramer bierz sie do roboty .Ty leniuchu cholerny , Tobie tylko wlasne przyjemnosci w glowie (laski i picie) pozdrawiam nie tylko, poszedl bidulka do pracy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Wreszcie cos sie zaczyna dziac. Z niecierpliwoscia buraki z warszawy czekaja na chociaz przyblizone ceny. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 no ja prawdopodobnie (sorki ze jeszcze nie moge potwierdzic na 100%) bede :notworthy:ale to jest kwestia kilku dni musze wszystko poustalac i chcialbym znac przyblizone koszty!!! bez tego ani rusz!!!takze czekam na orientacyjnie precyzyjne koszty i ogolnie mysle ze mozecie mnei wliczac ale jak mowilem na 100% powierdze pozniej!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 Bartosz zdecyduj sie orientacyjne czy precyzyjne? :notworthy: A tak powaznie mowiac: mam nadzieje, ze ceny nie beda typowo góralsko-sylwestrowe bo moze sie powazna czesc ludzi wyłamać - wbrew w pozorom warszawiacy nie sraja kasa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 cany beda atrakacyjne nawet dla studentów :notworthy: listą zajme sie w weekenda i wszystko zjebowi przekarze ,niestety ostro pracuje ,przepychanki w urzedzie celnym i inne duperele to zajmuje sporo czasu że nawet brak na sen ,ale wezme sie za to..DAKOTA -nie martw sie bedzie GITES!!! Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Kurcze, zagapilem sie a tu watek, jakze ciekawy, rozwinal sie do dosc duzych rozmiarow... :notworthy: Nie chce mi sie czytac co tam ludziska napisaliscie na tych 6-ciu stronach, ale pewne jest ze pisze sie na taki zlocik na 100% i mysle ze namowie jeszcze jedna osobe (zmotoryzowana terenowo) na taka zabawe... Wiec jezeli tworzycie jakas liste to mozecie mnie pisac na 100% a co do drugiej osoby to dam znac pozniej... Nie ma to tamto... mam pretekst zeby nowe klocki kupic :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Dla Ciebie Bugi z racji że masz blisko jest dla Ciebie warunek masz przyjechać motocyklem nieważne czy będzie snieg ,to jest zlot dla twardych przyjazd na moto potwierdzi to już w 1/10 :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bUgI Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 jest dla Ciebie warunek masz przyjechać motocyklem nieważne czy będzie sniegheh, wlasnie taki mam zamiar :notworthy: Oby bylo duuuzo sniegu. Im wiecej tym lepsza bedzie zabawa :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 jest dla Ciebie warunek masz przyjechać motocyklem nieważne czy będzie sniegheh' date=' wlasnie taki mam zamiar :notworthy: Oby bylo duuuzo sniegu. Im wiecej tym lepsza bedzie zabawa :notworthy: Pozdrawiam[/quote']to ja jade z Tobą ,znaczy za Tobą na sankach :twisted: :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi