Poczwar Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 PGR ten [oczwar to nie czasem Twój zje*any brat??? :D dobra ile wygrałem flaszek??? :twisted: Tez mi to przyszlo do glowki, tylko nie wiem czy dobrze zinterpretowalam slowa Poczwara, ze niedlugo stanie sie motylem (jak dla mnie rowna sie to temu, ze kupi motocykl, czy moze sie myle?) wiec wtedy brat PGRa odpada...Pozdr Kobieca intuicja :D no comment :D ale kombinuj dalej - na pewno zgadniesz :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 a do zakupów się na razie nie przymierzam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Chyba juz wiem :twisted: Poczwrkiem jest kuzyn PGRa? Mam racje? Jak nie to ja sie poddaje.. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Dobra zamiast gadac offtopicowo ustalmy cos sensownego.Termin praktycznie znany. To moze czas na ustalenie chetnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 jak ktoś jest chętny, to zgłaszać się do PGRa termin dokładny 27 - 28.12(sobota, niedziela - do potwierdzenia) listę uczestników zamykamy ok 20.11 więc pośpiech wskazany psdo Amazonkijakbyś zgadła z tym kuzynem :lol: wygląda na to że nagroda jest Twoja, tylko który kuzyn..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Wiec jesli chodzi o impreze to prosze mnie zapisac na liste :twisted: jakbyś zgadła z tym kuzynem :lol: wygląda na to że nagroda jest Twoja, tylko który kuzyn..... To juz takie trudne nie jest :D (chyba :lol: ) Na 2 kuzynow ktorych znam tylko jeden nie ma motocykla.. a ze mam sie nie sugerowac odlegloscia, to mozesz byc tylko Ty Mlody :D To nagroda jest moja! :twisted: :woot: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczwar Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Brawo!Nagroda do odbioru pod koniec grudnia w bunkrzeGratuluje i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 jak ktoś jest chętny, to zgłaszać się do PGRa termin dokładny 27 - 28.12(sobota, niedziela - do potwierdzenia) listę uczestników zamykamy ok 20.11 więc pośpiech wskazany .... Tak jak poczwarek napisał, Ja :arrow: PGR potwierdzam 8) Jeśli impreza ma wypalić a szykuje się naprawde fajowa w super okolicy z jeszcze lepszą ekipą czyli sukces murowany... teraz tylko frekwencja pozostaje do obgadania...Rezerwacje na spanie trzeba już zacząć nagrywać więc popatrzcie w kalendarze i Pisać :!: Na razie z forum:-Amazonka-Szramer-Poczwar -PGR-Redwater+sprawdzona miejscowa moto ekipa :D proszę resztę o potwierdzenie Niebawem konkrety... i mam nadzieje ze tym razem nie spali na panewce tak jak kryptonim "Żar" :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 Chyba PGR nie sądziłeś że może mnie zabraknąć na tak zaje***cie zapowiadającej się imprezie :twisted: będzie okazja poznać wszystkich maniaków z południa :D . Będę na 100%, prawdopodobnie z dziewczyną.Na ra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 NO!! To Ci sie chwali!! 8) W-max Drodzy forumowicze!! Brać z niego przykład :!: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 PGR Ty rozwielito jak bym nieposzedł na piwo to bym wygrał konkursa ,to ten co cie matmy uczył??a pozatym że czytać nieumiesz to wiemy wiec dopisz :DAREKREDWATERVITT66Dominik też coś wspominał... Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ares Opublikowano 10 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2003 W którym to bunkrze w woli ścisłości ma zostać zorganizowana ta impreza :?: :?: :?: a -Waligóra b - Wąwóz c - Wędrowiecd - Włóczęga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Dominik też coś wspominał... No bardzo chętnie, ale jak wyjadę z domu między świętami a sylwkiem, to zostanę kastratem. Miarka by się przebrała, tak żony wk.. nie mogę już, heheh.Ale spoko, po Nowym Roku jakby coś. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 DAREKREDWATERVITT66Dominik też coś wspominał... Szramer pało Ty to bys wpisal wszystkich porobil rezerwacje na 1000 osób a potem "Panowie zdrada!! jesteśmy w dupie!" :lol: Czekam na potwierdzenia czyli posty w tym temacie skonkretyzowane... tak jade... nie nie jade... Wiadoma sprawa ze to wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Poza tym z redem gadałem i potwierdzil wiec go wpisałem powyzej i nie wiem teraz kto tu czytac nie umie :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi