PGR Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 No na tą funkcję to już się sam wyznaczyłem, więc jako organizator mianuję Cię synkiem od robienia listy chętnych :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfii Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Ja pierwszy :!: :( Oczywiście jak mi co nie wypadnie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ja tam jak zwykle chetny :banghead: PS bunkry jeszcze sa??? trza je zrownac z ziemia tym razem :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Są bunkry są, można walnąc dla hardkorowców survivala Zresztą pzowiedzać bunkry można. Jeden jest rozwalony betpony wiszą ostatnio tam z redem i pipcykiem bylismy w drugim jest muzeum na trzecim stoi dom jakiegoś jełopa a w czwartym ostatnio przeprowadzaliśmy demolkę metodą "z glana" :mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 czwartym ostatnio przeprowadzaliśmy demolkę metodą "z glana" :mrgreen: :banghead:ale pewenie go nierozbroiles w 3 min tak jak ja w/w metoda :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 LISTA CHĘTNYCH:- Delfii,- PGR (z urzędu),- szramer (z powołania) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2004 No chejka! To kiedy PGRek ma byc ta pacyfikacja Węgierskiej Dziurki?Jakby co to ja sie piszę z chęcią o ile tez cos nie wypadnie!Dawno Was nie widziałem już! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Chyba standardowo bo musi piździć żeby wo-oda dobrze wchodziła :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 PidŻi - ale jak to ma byc jeden dzień to my z brodą odpadamy - jak mamy nawiedzić Dziurkę (i krzyczeć z okna z góry DO PIEKŁAAAA) to musi to być co najmniej 4 dni. Wytrzymasz :?: Jak tak to wstępnie możesz nas wpisać :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 O w morde to widze że u ciebie PaGóRek będą się zloty klika razy do roku odbywać hahahaha moze wietr mnie wkoncu w tamte strony przeniesie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 4 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2004 No jak taka grupa sie szykuje to musowo macbrus jedzie:) :( Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 No to widze ze stara gwardia sie wybierze:) Kurde bardzo bym chciała ale pewnie juz nie w tym roku.W przyszłym wybieram sie na podboj Bieszczad i być moze zrealizuje plan wypadu na Ruminue i Turcje.Zobaczymy ale a 100000% w next week do PaGóRa zajade:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2004 8O :o :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Gitta czyżbys planowała wizyte u PGR-ka 11 wrzesnia ? Tez bym sie pojawił Cie zobaczyc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 6 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Jaka szkoda że mnie wtedy nie będzie akurat jade do waffki :( Ale wracając do zlotu to już trzeba się organizować dajcie plany co kogo interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi