szramer Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 OBLECH :arrow: :arrow: BLEEEEEEEEEEEEEEEE(a tu by sie przydała ikonka puszczania pawia.... :D )drogi i kochan SHREK-u porsimy ładnie i grzecznie o takiego emota i pare innych :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 OBLECH :arrow: :arrow: BLEEEEEEEEEEEEEEEE(a tu by sie przydała ikonka puszczania pawia.... :D )drogi i kochan SHREK-u porsimy ładnie i grzecznie o takiego emota i pare innych :mrgreen: Drogi, kochany? 8O Podlizujemy sie................ :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2003 OBLECH :arrow: :arrow: BLEEEEEEEEEEEEEEEE(a tu by sie przydała ikonka puszczania pawia.... :D )drogi i kochan SHREK-u porsimy ładnie i grzecznie o takiego emota i pare innych :mrgreen: Drogi' date=' kochany? 8O Podlizujemy sie................ :lol: Pozdrawiam[/quote']ja podlizuje?? no troszke ,może młoderatorem zostane i wtedy bede rzadził do woli ,w końcu to JA!! jestem tu najdłużej :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 24 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2003 troche mnie na necie nie było ale widze że już wszystko wyjaśnione:) Dual, witaj w drużynie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 troche mnie na necie nie było ale widze że już wszystko wyjaśnione:) Dual' date=' witaj w drużynie :D[/quote'] :D Dzieki EGONku, przywitamy sie w Busiku przy flaszeczce! A potem damy czadu u PGRka :twisted: Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGON Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 troche mnie na necie nie było ale widze że już wszystko wyjaśnione:) Dual' date=' witaj w drużynie :D[/quote'] :D Dzieki EGONku' date=' przywitamy sie w Busiku przy flaszeczce! A potem damy czadu u PGRka :twisted: Pozdrowionka[/quote'] rozjebiem te wioche jak sie patrzy!! :D Piotluś?? ubezpieczyłeś miejsce imprezy?? bo jak nie to mam znajomego agenta ubezpieczeniowego :twisted: dostaniesz zniżke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAKOTA Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Znajdą sie odważni na popróbowanie świętokrzyskiego samogonu pędzonego w komórce pod schodami???? 70 voltów-wchodzi jak złoto. :twisted: witam zdaniem moim bedzie konkurs na najlepszy bimberek polski ( nie chodzi o % tylko o smak i zapach) ja typuje na bieszczadzki jest najlepszy , przywioze probke w ilosci 3 litrow (slownie trzy litry) pozdrawiami do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja typuje na bieszczadzki jest najlepszy ' date=' przywioze probke w ilosci 3 litrow (slownie trzy litry) pozdrawiami do jutra[/quote']aż 3 litry??? to my tam poumieramy!!! i niewyjedziemy do środy :mrgreen: chyba jednak niewezme sprzeta bo sie niezdaże pozbierac do roboty na 2 zmiane w poniedziałek :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark*star Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 ja typuje na bieszczadzki jest najlepszy ' date=' przywioze probke w ilosci 3 litrow (slownie trzy litry) pozdrawiami do jutra[/quote']aż 3 litry??? to my tam poumieramy!!! i niewyjedziemy do środy :mrgreen: chyba jednak niewezme sprzeta bo sie niezdaże pozbierac do roboty na 2 zmiane w poniedziałek :D To cienko, cienko - 3 litrom nie dasz rady :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 Hej!! Pozdro wszystkim... jestem wqrzony bo pieprzy mi sie hardware w domu zasliacze modemy i inne duperele i przez cale swieta nie mialem dostepu do siec... :D Teraz isedze w kafejce na linuksie ledwo to chodzi ale moze dojdzie ten post. A wiec wszem i wobec sorki ze dopiero teraz ale z przyczyn wyzszych... mam nadzieje ze juz wszyscy wiecie ze spotkanie jest o 15 w Wegierskiej Gorce na parkingu pod sklepami. bedziemy czekac do godziny 16 na wszystkich a potem to juz wiecie co sie bedzie dzialo.. na miejscu juz mam dograna sprawe z noclegami nie ma problemu. A wiec do jutra i juz szykuje watrobe :D AHA wszelkie pytania odnosnie dojazdu czy innych pie**ol przyjmuje przez nastepne 24 godziny na nr (podaje jeszcze raz) 609142557 :D 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2003 a do kiedy trwa impra?? mozna do poniedziałku zapić??? :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 No było SUPER szkoda że tak krótko. Mam wrażenie że ze spotkania na spotkanie idzie nam coraz lepiej i zabawy są coraz lepsze :banghead: A może to poprostu jak zwykle u PGR-ka udana impreza ( on ma to w standardzie :banghead: ) Nie ukrywam ze trochę żal było tak wcześnie odjeżdżać. No w każdym razie Dzieki wszystkim ktorzy przybyli starym znajomym ktorych mogłem zobaczyc znowu po takiej przerwie jak i nowopoznanym z którymi było super :banghead: Na moje wlasne życzenie ale żałuje że nie posmakowałem śliwowicy :banghead: i specjału Dakoty ale sądze ze bedzie jeszcze okazja:) trzymcie sie wszyscy i BYLE DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ale w zasadzie to o co chodzi ? :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :) z pozdrowieniami% :mrgreen: BORSUKLES% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 hej, ciezko bylo ale dotarlem szczesliwie do domu. Imprezka naprawde super, Pgr postarales sie :banghead: . Fajnie bylo sie z Wami wszystkimi spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 28 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja też sie melduje.Dotarłem do doma w jednym kawałku.Rotenwasserowi(nowy nik Reda :twisted: ) dzieki za podwiezienie.Ludziskom za zabawę dzieki serdeczne,teraz czekam na następne spotkanie.Atmosfera nieziemska,kulig na kółkach-hardkor-szramer sie w Rambo bawił,ale mu nie wyszło i łbem sie z matką ziemią spotkał.A naczelnym hasem imprezy będzie chyba okrzyk darka(dziwnie pobudzonego :mrgreen: )-Kto nie pije niech spier*ala! :twisted: :banghead: Teraz szybko foty zapodawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi