samson Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 A wybieracie sie do kolek? Jezeli tak musze wiedziec kiedy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 no ja bede 6 grudnia w 2oo ,a pgr wtedy bedzie montował noclegi na impreze wiedz wszystko już trza wiedzieć, wtedy obgadamy w barze wszystko ,bedziemy mieli czas do 15 nastepnego dnia :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 A 6 jest jakas impreza? Bo wszyscy trabia o tym 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 A 6 jest jakas impreza? Bo wszyscy trabia o tym 6.jak niema jak jest!!! ,szramer bedzie w wawie to juzwiadomo że impra ,a przy okazji sprawdzi w piciu warszawskich cwaniaczków :notworthy: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 Może być, ciekawie... Jeszcze dam znać. Mam przeogromną ochotę, tylko siły wyższe trzeba ugłaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 jak niema jak jest!!! ' date='szramer bedzie w wawie to juzwiadomo że impra ,a przy okazji sprawdzi w piciu warszawskich cwaniaczków :notworthy:[/quote'] ty to trza bylo tak od razu... moze pojawie sie pierwszy raz w zyciu w 2oo bez moto :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 22 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 sami my tu rozmawiamy chyba o zlocie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 sami my tu rozmawiamy chyba o zlocie :D No to Bartosz bedziesz niemile widziany skoro to zlot :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 23 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2003 apropo wypadu do 2oo jest oddzielny temat czarnuchu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Ty z**bie ten z młotkiem w niebeiskim gajerze to twój szef?? :lol: :D ten z mlotkiem to ja' date=' a ten przy kompie to prezes :lol: 8) :D[/quote'] Wal się :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Z tym tematem 2oo to wyjazd stad do innego.... Mam juz cennik... a wiec koszt ok 50-60 zyla... trza jeszcze dostroic konkrety w kazdym razie tak to wyglada jest kulig ognicho kielbachy spanuie i qrwa sniadanie :!: Mozna jeszcze domowic jakis dupny gar bigosu od Gandalfa 8) i grajka z harmoniš.... to jak??? Pisac!!!! Jak zrezygnujemy z grajka to poczwar poi paru glebszych moze go godnie zastapic :D :arrow: :D No!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Jak nie , jak TAK :twisted: ( x2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Jak nie ' date=' jak TAK :twisted: ( x2)[/quote']no w końcu pierwszy odważny, widac że twardym robiony :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 Ja tak! Do kogo na priva? Do Szramera czy PGR-a...? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 24 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2003 zjeb nie ma neta ostatnimi czasy czyli do mnie!!!ze mna ustalacie co i jak ja daje namiary pgrowi.. w sobote sie z nim spotykam wiedz zdało by sie wiedziać ilu jedzie na 100% Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi