krzychu-985 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 na 90% jade ( zalezy czy bandita złoze) i tak jak paq podepne sie w Trzcianie:) Tak w razie cos pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 (edytowane) krzychu i Paq to już nie możecie podlecieć do rzeszowa żeby razem wystartować i kolumnę uformować. To tylko 10 km :biggrin: :D Maciek R6 widzę że Cie uratowałem przed spraniem mózgu na forum scigacz.pl, witam wśród motocyklistów a nie dzieci marzących o motocyklach. :) Pozdro Edytowane 14 Grudnia 2007 przez enZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Nie no ja narazie tak tylko pogladowo pisze bo do kwietnia jeszcze kupa czasu i sie ustali dokładnie co ijak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norban997 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Jak bedzie cos blizej kwietnia to napiszcie o ktorej wyjezdzacie.Ja z ekipa podepniemy sie w brzesku.pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-r6 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Dzięki enZo za informacje o tym forum. Szukałem czegoś takiego już troche czsu ale jakoś nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 CO do samego wyjazdy - to oganiemy to tydzień przed. Bo jak bedzie zimniawka - to moze lepiej pojechac w sobote, jak bedzie cos na + to lecimy rano ( ustalimy jeszcze) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam ,propozycje mam coby z Tarnowa odbić na Busko -Zdrój potem na Jędrzejów.Tą trasą jechalismy w tamtym roku silną ekipą :wink: Dymsha i ja .Spora ekipa się wybiera ze Stalówki ,Tarnobrzega ,Niska i Sandomierza spotkalibyśmy się właśnie w Busku .Trasa dobra .Proponuje przemyśleć temat .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Witam ,propozycje mam coby z Tarnowa odbić na Busko -Zdrój potem na Jędrzejów.Tą trasą jechalismy w tamtym roku silną ekipą :bigrazz: Dymsha i ja .Spora ekipa się wybiera ze Stalówki ,Tarnobrzega ,Niska i Sandomierza spotkalibyśmy się właśnie w Busku .Trasa dobra .Proponuje przemyśleć temat .Pozdrawiam. No spoxx.Trasa jak najbardziej do ustalenia. :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 No to w takim razie i ja sie pisze na wyjazd z wami.Ruszam z Rzeszowa Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ze stalówki mam kilku znajomych których nie ma na forum, napiszę im smsa żeby oblukali ten temat i też się pewnie podepną :icon_mrgreen: Ależ widzę się ekipa uzbiera silna :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ależ widzę się ekipa uzbiera silna ;)to bedzie jazda! :buttrock: a nie to co na "starym forum" jak sie ludzie umawiali. oby bylo nas jak najwiecej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 dam znać koledze to może też się wybierze (nie jest użytkownikiem tego forum). Ma horneta 600 więc da radę z Wami jechać:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 (edytowane) ja mam jeszcze taki cichy plan zeby po zlocie w drodze powrotnej zachaczyc o Oswiecim bo jeszcze nidgy tam nie bylem a bardzo chcialbym bo podobno warto. pisze sie ktos jeszcze? to nic ze jeszcze 5 miesiecy do zlotu ale planowac trzeba :smile: Edytowane 17 Grudnia 2007 przez p A q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Heh, to ja z moim endurko raczej wybiorę się sama:)Chyba że pojedzie jakaś ekipa na podobnych maszynkach? Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yani22 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ja sie wybieram na 100% tylko jeszcze nie wiem czy dzien wczesniej nie bedzie w wawie rozpoczecia jak w zeszlym roku - bylem w sobote w wawie i w niedziele na JG :wink: nocleg na gorce przeprosnej w namiocie - zimno bylo brrr ale promile dzialaly. bylo nas tylko 6 motorkow hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi