pakus Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 czescmam problemik po tym jak kupiłem do swojej hondy tłok "piston kit" wytrzymał jakieS 100km i na górnym pierścieniu jak jakies 0,7mm luzu (w góre i w dół)wiec che teraz kupic dobry tłok... i powiedzcie gdzie kupić i jaki. Chce odpowiedzi od posiadaczy takich silników bo oni wiedza ze np oplaca sie kupić vertexa bo nie ma co przepłacać na wossnera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Kupuj Vertexa, z tego co wiem to Wossner nie produkuje tłoków do MTX 80, tylko do poważniejszych maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_91 Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja tez szukam tłoka do hondy mbx dzwoniłem po sklepach itp i wszędzie maja tylko te tłoki piston kit.Nigdzie nie ma jakiś lepszych.Jak jakimś cudem znajdziesz coś lepszego to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Powinni mieć na : www.olekmotocykle.pl www.martinmotocykle.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakus Opublikowano 11 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 jak znajde dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio1990 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Witam! Mam problem, jakis czas temu kupilem do mojej hondy mtx 80 HD06 ( chłodzony powietrzem) cylinder tuningowy firmy Autisa Spain na pojemnosc 110cm3. Oryginalnie chlodzone powietrzem byly najwieksze 80cm3. Cylinder kupilem uzywany, teraz mam problem z dostaniem tloka. Moze ktoś orientuje sie gdzie moge taki dostac? Oryginalna 80cm3 miala tlok o srednicy 45mm a ten jest 53mm. Jesli ktos moze mi pomóc moge podać dokladne wymiary tloka jakiego potrzebuje z dkladnością do setnych mm, bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam Adrian Kupie też przedni reflektor, owiewke oraz zegary od hondy mtx/mbx prosze o kontakt pod tel kom 513 255 335 oraz gadugadu: 1396627 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 łwaśnie dlatego jest sporo tych cylindrów 110 cm na allegro i są dość tanie, i praktyczne zawsze bez tłoka, bo jak sie zatrze tłok sporo osztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 do wiekszosci 110ccm tloki sa niedostepne. mam na sprzedaz cylinder Athena 110, bez najmniejszej ryski. gratis pierscienie...:biggrin: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio1990 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie chodzi mi o cene, moge kupić nawet kuty tłok za duże pieniądze, ale gdzie moge to zrobić? moze ktoś ma jakies "wtyki" hehe bede wdzięczny za pomoc Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Jedynie gdzie kupisz taki tłok to albo w Athenie, albo u przedstawiciela tej firmy, w Polsce, ale czy tacy są??I w ogóle nie wiem czy można kupić bez cylka itd. ale to napewno Cie nie rajcuje. Trudn z tym sprawa :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 (edytowane) Adzio jeśli kasa nie ma znaczenia, to kupuj:http://cgi.ebay.de/110ccm-Athena-Tuningzyl...1742.m153.l1262Tyle mniej-wiecej kosztuje kuty tłok. Edytowane 16 Lutego 2008 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 kolego to jest cena za komplet cylinder nowy a nie kuty tłok .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Chyba mnie nie zrozumiałeś, miałem na myśli, że za cene kutego tłoka dostanie cały zestaw cylinder i tłok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi