nowytzrdt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 A co to zmienia że jakbym był o rok młodszy niż jestem, to co miałbym inne zdanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz mz 150 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 nie Tylko mogłbyś jezdzić po szosie bez problemów no ale na niektórych enduro nie można jezdzic na szosach a to szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 hmm na wszyskich enduro można jeździć po drogach nie mozna jeździc po drogach crossami. P.S jak nie miałem a1 to śmigałem TZR 80 i DT 80 na przemian :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 W Gdańsku 800zł + 50zł badania. Potem jak robisz kat. A to jesteś zwolniony z teorii na egzaminie, więc odpadają Ci koszty nauki teorii w szkole jazdy oraz musisz wyjeździć 10 godzin a nie 20, więc też odpada Ci trochę kasy za 10 godzin :lalag: Ogólnie rzecz biorąc jak to policzyłem, to wyjdę na 0 w porównaniu do nie robienia kat. A1 albo ew. na minus 100,200zł :) Opłaca się, bo jazda na 125tce w porównaniu do skutera/50tki to zupełnie inna sprawa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz mz 150 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 no ale niektórymi crossami można jezdzić po szosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Co to w ogole za glupia gadka?! Ludzie miejcie troche oleju w glowach! Prawko trzeba miec zawsze i wszedzie, a bez niego w ogole nie wsiadajcie na motor! Rozumiem, ze motocykle mozna kochac i do nich Was ciagnie, ale pewnych zasad sie nie przekracza! Motor to nie zabawa, tu o wypadek nie trudno, tak samo jak i o smierc. Zeby jezdzic cackiem na dwoch kolkach trzeba miec prawo jazdy, bo to swiadczy o tym, ze jesli bylismy na tyle odpowiedzialni zeby je zdac i poswiecic te pol roku na nauke jazdy, to teraz mamy prawo jezdzic. Ciesze sie, ze kat. A nie jest od 16 lat, chetnie bym sobie pojezdzil wieksza maszynka, ale nie raz w sytuacjach krytycznych widze, ze jeszcze duzo mam do nauczenia. A zabaweczke 125cm3 o wiele latwiej opanowac niz monstrualne 600cm3. Wystarczy usiasc na szescsete i juz wraznie kolosalne robi sam rozmiar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no ale niektórymi crossami można jezdzić po szosieCo Ty mówisz?? :banghead: :) Pokaż mi crossa, który ma homologację i można nim jeździć po ulicy?? :wink: Ciesze sie, ze kat. A nie jest od 16 lat, chetnie bym sobie pojezdzil wieksza maszynka, ale nie raz w sytuacjach krytycznych widze, ze jeszcze duzo mam do nauczenia. A zabaweczke 125cm3 o wiele latwiej opanowac niz monstrualne 600cm3. Wystarczy usiasc na szescsete i juz wraznie kolosalne robi sam rozmiar...Jeden mądry przynajmniej :lalag: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz mz 150 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) prosze bardzohttp://moto.allegro.pl/item284767721_super...omologacja.html http://moto.allegro.pl/item281774869_ktm_e...jestrowany.html jest wiele innych Edytowane 22 Grudnia 2007 przez lukasz mz 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Tymi co można jeździć po ulicach to nie są crossy tylko enduro albo Hard enduro które jest praktycznie crossem ze światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz mz 150 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 enduro a cross co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://moto.allegro.pl/item282113760_ktm_4...el_rozruch.html nie powiesz mi ze SX to enduro, a to, ze ma swiatla to nie robi z niego enduro tylko ciagle jest crossem z oswietleniem. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 http://moto.allegro.pl/item282113760_ktm_4...el_rozruch.html nie powiesz mi ze SX to enduro, a to, ze ma swiatla to nie robi z niego enduro tylko ciagle jest crossem z oswietleniem.Nie chodzi o model, tylko o to że ma światła i rejstracje i to jest enduro-Proste.Cross nie ma homolagacji i nie da rady go zarejstrowac.Tego SX można teraz nazywac Hard Enduro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi