karlo Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Xylu to w końcu jedziesz do częstochowy :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Myślę, że nie będzie problemu, najwyżej będziemy wykorzystywać podłogę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby1 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 a ja jeszcze na razie boję się tak daleko ruszać.......choć chciałbym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ludzie, zlot juz za 3 tygodnie, piszcie kto leci na 100% (przy dobrej pogodzie):1.karlo2. p.s żółty dasz radę :) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Jak juz mowilem ja :icon_mrgreen: ;) ... z Żółtym na lince :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 :icon_twisted: Arek alez Wy sie kochacie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Bo Żółty ma cos w sobie .... nawet Xyla cos opetalo :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Bo Żółty ma cos w sobie .... nawet Xyla cos opetalo :buttrock: :crossy: :notworthy: Jestem zazdrosna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ej, kurde, o co kaman, jaka Czestochowa :icon_exclaim: Nigdzie nie jade z Wami :( nie czuje sie na silach nawet jakby mnie Arkadiusz na lince ciagnal (on tak lubi - ciagnac :( )Odnosnie Xyla...to krotka historia. W zasadzie nic nikt nie pamieta i niech tak zostanie :( Nie masz sie co martwic Xylenko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Hmm....wiesz, nie widzialem Cie na oczy, wiec w ciemno nic nie bede obiecywal :( Z reszta Xylo znowu nam sie przedstawial :( czy z Arkadiuszem jestesmy tacy niezauwazalni :icon_exclaim: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 mogę poręczyć za Xylenę- :lalag: taka babka :icon_exclaim: musisz sie dać Jej przejechać :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Co tak namawiasz Xylenke na moje Zoltko :icon_exclaim: :crossy: Zapraszam zapraszam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 dobra , a dasz sie przejechac na zółtym? :icon_rolleyes:- to ja Xylena ,znowu mi profil nie ten wszedł wrr no wiesz co Xyluniu :( nie podejrzewałem Cię o aż taką podstępność :( ...to ja Xylena znowu profile pomyliłam... dobre hahahaha :clap: restekpa za kombinatorstwo :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 no to kto w końcu jedzie do czestochowy? ja załatwiłem sobie wolne w pracy :P - to już niedługo - Xylo, Jojo składać kobyły bo Wam czasu zabraknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Dobra ludzie to już za tydzień :D pogoda ma być około 13-15 stopni i podobno ma nie padać :notworthy: Proponuję umówic sie o 8 rano tradycyjnie na stacji JET, zatankować fury, niektórzy wypalić peta i wyjechać już maxymalnie o 8.30 ze stacji. Pasi :)Przeprośną górkę oczywiście proponuje sobie darować :buttrock: p.s żółty nie słuchaj dziewczyny, musisz z nami być ;) :lalag: :icon_exclaim: :crossy: Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi