bulamoto Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 zalosny jest ten program :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Co za idiotyzm...O wsdzystkim mozna tak glupi i stronniczy program zrobic.Normalnie telewizyjne widanie faktu. ZObaczcie: szalony policjant motocyklista sie rozwalil na drzwie: wina drag racerow, bo do nich jechal na zgloszenie.ROTFL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A znasz ludzi bardziej wykastrowanych umysłowo niż amerykanie? Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Znam, ale nie moge powiedziec, bo zaraz bedzie o obrazie uczuc religijnych.Coz, tak to jest jak z wiadomosci sie robi show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 A znasz ludzi bardziej wykastrowanych umysłowo niż amerykanie?Nikt nie zna bo nie ma takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Z drugiej strony ich jazda faktycznie stwarza niebezpieczenstwo na dordze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie widze sensu robic z tego jakiegos hallo bo taki sam program mozna zrobic o pilkarzach politykach biznesmenach i innych grupach spolecznych we wszystkich z w/w sa roznego rodzaju dewiacje(w dobrym tego slowa znaczeniu) ale nie wszyskie sie dobrze koncza jak ktos wie co robi i robi to w miare bezpiecznie to spoko ale ja przesadza to juz nie luz nigdy nie bylem zwolennikiem jazdy na gumie po publicznej drodze ale z drugiej strony mozna by rzec to gdzie latac na gumie i czuc sie bezpiecznie hmmm moze jakies lotniska ale tu znowu nasuwa sie pytanie gdzie sa te lotniska a jak juz sa to na nie nie mozna wjechac i polatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 nie widze sensu robic z tego jakiegos hallo bo taki sam program mozna zrobic o pilkarzach politykach biznesmenach i innych grupach spolecznych we wszystkich z w/w sa roznego rodzaju dewiacje(w dobrym tego slowa znaczeniu) ale nie wszyskie sie dobrze koncza jak ktos wie co robi i robi to w miare bezpiecznie to spoko ale ja przesadza to juz nie luz nigdy nie bylem zwolennikiem jazdy na gumie po publicznej drodze ale z drugiej strony mozna by rzec to gdzie latac na gumie i czuc sie bezpiecznie hmmm moze jakies lotniska ale tu znowu nasuwa sie pytanie gdzie sa te lotniska a jak juz sa to na nie nie mozna wjechac i polatac No i o to chodzi, aby przeniesc stunterow z drog na w jakies bezpieczniejsze i mniejuczeszczane miejsca... Niektorzy na ulicy przeginaja zabardzo pale :icon_question: JA SWOJE JAJA NIEKONIECZNIE MUSZE EKSPONOWAC NA ULICY :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Moze ktos przytoczyc chociaz z 5 wypadkow w Polsce spowodowanych jazda na gumie, na glowie, jaraniem laka na swiatlach czy innymi popisami ?W sumie to sobie nie przypominam, ale moze poprostu sie o tym nie mowi.Nie to zebym bronil, ale chyba czesciej wypadek to wielka predkosc + "myslalem ze zdaze" a nie 'jechal na 1 kole i nie mial jak hamowac' itp.To jak to jest?Czy rzeczywiscie przez stunt sa wypadki na publicznych drogach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Znam, ale nie moge powiedziec, bo zaraz bedzie o obrazie uczuc religijnych. Wedlug mnie to jest cos innego jak okastrowanie umylowe, to manipulacja. No w koncu zle sie mowi o motocyklistach w USA a nie tylko w polsce :notworthy: , TV musi miec ogladalnosc zeby sie utrzymac a zeby ta ogladalnosc miec cos trzeba robic i to za wszelka cene. P.S. przyznacie ze chlopakom zza oceany nawet ladnie te sztuczki wychodzily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Moze ktos przytoczyc chociaz z 5 wypadkow w Polsce spowodowanych jazda na gumie, na glowie, jaraniem laka na swiatlach czy innymi popisami ?W sumie to sobie nie przypominam, ale moze poprostu sie o tym nie mowi.Nie to zebym bronil, ale chyba czesciej wypadek to wielka predkosc + "myslalem ze zdaze" a nie 'jechal na 1 kole i nie mial jak hamowac' itp.To jak to jest?Czy rzeczywiscie przez stunt sa wypadki na publicznych drogach ? znam ok 10 takich przypadkow ale tylko 2 skonczyly sie tragicznie. w tym jednym zginela osoba postronna. czyli jest to kropla w morzu wypadkow motocyklowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 P.S. przyznacie ze chlopakom zza oceany nawet ladnie te sztuczki wychodzily? Przyznaje :notworthy: A swoją drogą to lepiej niech ktoś np. leci sprzętem na gumie po mieście, niż w tym samym miejscu ma zpierdalać jakąś ''beemką'' czy innym katamaranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 A przepraszam co chcieliście zobaczyć żeby ten program nie był "stronniczy i zmanipulowany"? Ja tam się nie dziwie takiemu stosunkowi zwykłych ludzi do różnych świrów. Jak jedziesz sobie i widzisz że gość jadąc z naprzeciwka daje na koło to cieszysz się jak głupi? Ja nie, bo ten gość nie ma wypisane na czole: "to nie jest mój pierwszy litr kupiony wczoraj i wiem co robię". Wydaje mi się że w stanach ten problem jest całkiem spory, zrobiła się moda i coraz więcej ludzi rozważnych i nie próbuje swoich sił.I jeszcze szkoda że tylko tak słabo rozwinęli kwestię kaskaderki ulicznej jako biznesu. A już najbardziej łamie mi kolana ta debilna koncepcja terroru ulicznego. Ludzie z takim podejściem nie różnią się mentalnie niczym od dresa z ławki pod blokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 WIDAć żE AMERYKA. FAJNIE JEżDżą, ALE PROGRAM JEST TROCHE GłUPI :buttrock: FAJNE MAJą TAM DROGI :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi