siwyswaj Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Jak i gdzie dolac oleju do amortyzatorow przednich w kawasaki kmx :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie jest to czasem dwusuw ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 chlopak pyta o olej do zawieszenia :icon_razz: olej do zawiechy wlewasz przez korki ktore sa u gory na rurach nosnych(lagach), musisz wlac odpowiednia ilosc do kazdej po rowno, jaki olej? taki ktory jest zalecany przez producenta Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 yago myslisz sie nie ma korka do gory w kmx ja sam nie wiem jak tam nalac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) yago myslisz sie nie ma korka do gory w kmx ja sam nie wiem jak tam nalac to coś to właśnie korek .trzeba go wcisnąć i wydłubać cienkim śrubokrętem zabezpieczenie z drutuuwaga na oczy, może wystrzelić jak się źle odpuści Edytowane 6 Grudnia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyswaj Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 aha no to wielkie dzieki pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi