Rafer Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Co mozecie mi powiedziec na temat tej marki i samego motocykla .bo oprócz oprócz tej strony i 1 ogłoszenia w Dizmarze nic nie znalazłem.Najbardziej zainteresowała mnie niska cena.Prosze o jakiekolwiek informacje.http://www.reitwagen.at/magazin_motorradka...=21&bike_id=814 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dc-Lx-Vi Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Hyosung to po prostu motocykle Junak Millenium z Koreańskiej siedziby. POZDRAWIAM :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 28 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Najbardziej interesuja mnie modele gt comet 125http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20538i gt comet 250http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=20542 Szukam wszelkich informacji na ich temat,jakosci marki, ich serwisu i dostepnosci czesci w Polsce.Bede wdzieczny za wszelkie informacje :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 nie wiem czy gdzies to w Polsce sprzedaja. Owszem jest to chyba na oko blizniak naszego Junaka Gladiatora, ale ten ma silnik 650 cm^3Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Trzeba troche poczekać i junak niedługo będzie sprzedawał i takie motory. Narazie jest 650 ale nidługo będą i mniejsze. MOżesz napisac maila to junaka z zzapytaniem czy mają w planach sprowadzanie także tych mniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 ogolnie pewnie bedzie to tak jak z jinchengiem PRZEROST TRESCI NAD FORMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 ogolnie pewnie bedzie to tak jak z jinchengiem PRZEROST TRESCI NAD FORMA Nie no aż tak źle to chyba nie jest. Mam nadzieje że nie 8O.Wole wierzyć w to że dzięki Hyosungowi Polski przemysł motocyklowy znowu zacznie istnieć i sie rozwijac np w postaci Junaków (podobno zapowiada się prezentacja całkowicie Polskiego Junaka? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Ej Batrosz, te Hyosungi to nie są jakieś tam małe pięćdziesiątki.... Gabarytowo są ok. Inną sprawa jest moc i brzmienie silnika.... czyli to co w wielu motocyklach najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 30 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Ej Batrosz, te Hyosungi to nie są jakieś tam małe pięćdziesiątki.... Gabarytowo są ok. Inną sprawa jest moc i brzmienie silnika.... czyli to co w wielu motocyklach najpiękniejsze. Czyli to znaczy ze chodza jak roklekotane kosiarki na wolnych obrotach :?: :?: Albo coe w tym stylu :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 Przy odrobinie szczęścia i pracy nawet 125 może fajnie brzmieć.Na "plus" jest fakt zę są to 4suwy i tak bardzo nie pierdzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 (podobno zapowiada się prezentacja całkowicie Polskiego Junaka? ) Też o tym gdzieś słyszałem i niezmiernie jestem ciekawy, co z tego wyjdzie. I co to właściwie znaczy "całkowicie polski"?? Mam nadzieję, że chodzi nie tylko o to, że będzie składany w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafer Opublikowano 31 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2003 Własnie dostałem meila od przedstawiciela Junaka w Polsce w którym pisze ze byc moze w przyszłym roku bede wprowadzone nowe nodele neked bike`ów o pojemnosci 125 i 250 cm3.Moze to jest szansa na własne fajne moto za nie duze pieniadze :D :D :D Pozostaje tylko czekac :x :x :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi