Gość Zbycho Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Coś dla tych co lubią wiedzić wszystko lub prawie wszystko Encyklopedia Motocykli ponad 2500 motocykli od 1885 do dzisiaj.Fajna rzecz dla porąbanych przez motocykle. Cena 133złp drogo ale otrzymujesz za to 550 stron i na dodatek jeszcze z obrazkami ( kolorowymi ).Tak z ciekawości czy ktoś słyszał o marce Hodaka lub Hobart ? to na H.Z innej beczki to np. Megola ? Raleigh ? Comet ? ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Ja tez mam ENCYKLOPEDIE MOTOCYKLI Hugo Wilsona :D ma 320 stron i oczywiscie duzoo kolorowych zdjec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 Megola-to nie taki francuski czy belgijski sprzęcik,z grubasna górną belką ramy???Gdzies słyszałem,ale pojecia nie mam where. A ja mam "Polskie motocykle 1918-45" Jana Tarczyńskiego-pierwsze wydanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Megola to "skuterek" z pięciocylidrowym gwiaździstym rotacyjnym silnikiem w przednim kole. Konstrukcja oszałamiająca :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Raleigh ,angielska firma teraz produkuje tylko rowery :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Ja tak strzelałem czyli wybierałem marki na H czy na C czy na inną dowolną literę. Jest tego niezmierzone bogactwo firm i firemek które kiedykolwiek dłubały w motocyklach np. Krauze !!! tak tak ten od kufrów też popełnił motocykl ....A swoją drogą podziwiam wiedzę forumowiczów :D :D ( bez podtekstów, całkiem serio) ZbychoXJR1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 Kłaniam,A mi żona sprawiła pare dni temu "Stare Motocykle". Stron 223 i książka bez zdjęć tylko z ilustracjami i nie pierwszej już świeżości (1983) Ale i tak parę patentów powala na kolana. Ten gwiaździsty-rotacyjny na przednim kółku jest "thebestest" :lol: Gruss!I. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi