shadok Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Robiłem tuleję u Kozierańskiego w W-wie. Niestety miałem wżery "postojowe" na gładzi a tłoków nadwymiarowych do mojego modelu już nie ma. Za całość, czyli wstawienie tulei (z Krotoszyna) i spasowanie z tłokiem plus sprawdzenie tloka zapłaciłem równe 200 zł.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek666 Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam >> wstawiam tuleje do silników 2i4T mam wysezonowany materiał i praktycznie każdą średnicę >>>koszt to w silniku 2T w zależności ile i jakie okna >> od 300 do 800 zł za jedna >>> w silniku 4T 250 zł sztuka >>> Daję Gwarancję !!!!! <<<< Proszę o telefon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 NAJLEPIEJ TO Marek Mostowy ,Poznan. Mistrz polski gokardów robi u niego sprzety!!! sam wstawialem tuleje u niego 100% OKI! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 www.motor-tech.katowice.pl Piotr Woryna robilem niezaluje super ceny pelny profesionalizm wykonania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Potwierdzam słowa kolegi wyżej.Też śmigam na tuleji z Motor-techu i jak narazie jestem mile zaskoczony.Radzę słuchać się "enduro sqadu:)" bo u Nas wymiana tłoków,korbowodów to codzienność jak u was zmiana opony w trakcie sezonu;-)A tak na poważnie to zapytaj w dziale mechanika 2T lub enduro/cross itp.Tam zresztą ten temat nawet i ja poruszałem także wiadomości jest do syta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Tyle ze tulejowanie bloku nie rozwiaze problemow zuzytych tlokow i pierscieni w tym GSXR. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sławek666 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ZDECYDOWAŁEM SIE NA ZAKUP NOWYCH TŁOKÓW WISECO.TYLKO GDZIE TAKIE MOGĘ ZAMÓWIĆ LUB KUPIĆ OD RĘKI. TANIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kto powiedzial ze mozna je kupic tanio ???Taniej niz oryginal, ale dalej jest to jakas tam suma.Nie wiem czy WISECO ma jakiegos dystrybutora w Polsce, wejdz na ich website i sprawdz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiktorMT Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Witam serdecznie ! Napisz mi kolego wszystkie dane sprzęta postaram Ci namierzyć te tłoki i coś poradzimy. Najlepiej napisz na maila [email protected] Tu znajdziesz nr katalogowy tłoków http://www.motor-tech.katowice.pl/gsxr1100.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi