Greedo Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Zorro1100: jestes moim mistrzem jezeli chodzi o ortografie i sposob budowania zdan... Nie ukrywam że i mi imponuje styl i sposób wypowiedzi zorra :icon_biggrin: PS. Po cichu mu zazdroszczę, bo ja tak nie potrafię... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jeszcze nie jest tak źle .Widziałem wypowiedzi ludzi z gorszą dysortografią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Jeszcze nie jest tak źle .Widziałem wypowiedzi ludzi z gorszą dysortografią. W tym samym wieku?? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiedi Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Podobno dysortografia to choroba wiec wiek nie gra roli aczkolwiek ja w to nie wierze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro1100 Opublikowano 28 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 kurcze same odpowiedzi a żadnych konkretów :) a stopka z komarka to do hondy niepasuje ale pewnie do yamahy bedzie pasowac jak ulał :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 A na co liczyłeś?Jakie pytanie taka odpowiedź. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi