grebur Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 derbi senda x-treme 92kg na sucho ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomWodar Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Mój XT50Q waży 95 kilo na sucho :buttrock: ale jest mocny jak na te wage :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 MBX 80 - 104 kg na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Moja yamaszka 50 x 2.5 wazy 128 kg a w dowodzie mam 135 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi