Best Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 yamaha dt50sm - 98kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Sherco HRD 50 sm - 74 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 WitamWytłumacz mi prosze po co taki spam?? wystarczy poszukac w internecie a nie specjalnie nabijać sobie punkciki w przebiegu jak by to bylo niewiem co <:ŻAL:>Ale zeby niebylo ze sam spamuje to ci odpowiem na to tak banalne i beznadziejne pytanko..............heheSuczka Rg80 gamma Masa wlasna----105kg chcesz moze numery ramy??:DPzdr.MUMA666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajewa777 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Mój HM CRE 50 waży coś koło 80 kg (tyle ma w dowodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 kolego RaY... akurat bikez niesamowicie przeklamuje, i nie radze sie nim sugerowac :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Mój Piaggio Free na sucho waży 76kg(przynajmnie tak jest w dokumantach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 kolego RaY... akurat bikez niesamowicie przeklamuje, i nie radze sie nim sugerowac :icon_biggrin: W dowodzie jest na bank lepiej - Ostatnio rejestrowalem VN 800 sobie.... gosc patrzy aaa wpiszemy 250 KG.... nie wazyl, nie mierzyl pisal na oko ;) Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 moja senda ok 96 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek89 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Ja mam w dowodzie 0kg :) a wazy nie więcej jak 90kg :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 W dokumentach miałem 76kg a na stronie przeczytałem że warzy 64kg. Oba te wyniki są podane gdy moto jest suche. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Około stówki myślę :) RD 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Ile waży peugeot vivacity ??? Ile waży peugeot vivacity ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wg mało znanej przeglądarki Google, z płynami 88kg, bez 75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 kolega strone przedtem pisal ze 96kg nie rozumiem nic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 I na tej stronce bikez.com i w googlach jest że 88 kg :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi