theBald1 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 To macie dobrze, bo u mnie regularny śnieg sypie od 3 godzin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 No u mnie tez zaczelo ostro padac, ale grunt, ze dalo rade posmigac wczesniej, doladowalem sie i do nastepnej niedzieli jakos wytrzymam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Wlasnie przejechalem z Brodna na Przyczolek.Nie bylo fajnie, ale wrocic trzeba bylo.Nie polecam takich zabaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 (edytowane) Wlasnie przejechalem z Brodna na Przyczolek.Nie bylo fajnie, ale wrocic trzeba bylo.Nie polecam takich zabaw :) Twardym trza byc, nie mietkim :) Mnie kiedys taka pogoda zaskoczyla na miescie podczas kursu na kat A, wtedy tez zaliczylem pierwsza glebe hehehe, tez nie bylo fajnie ale z perspektywy wspomina sie takie rzeczy z nutka sentymentu - cos w stylu "patrz wnuczku jaki dziadek byl glupi za mlodu :bigrazz:" Edytowane 27 Stycznia 2008 przez Dexio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Ja w tym roku nawinąłem 185km :flesje:Jak tylko nie pada to jeżdżę :lalag: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja wczoraj z chlopakami 60 km... w polowie drogi deszcz zaczal padac +3 i mega wiatr.... aj jaka masakra, przymarzlem i nie moglem zejsc z moto :biggrin: Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja też wczoraj jeździłem, ale tak lokalnie, po Toruniu.Nawet było dość przyczepnie ;) Niestety nie spotkałem żadnego moto :biggrin: Czyżby zima była? :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja jutro licze na pogode w Wawie :D Jakby sie udalo do pracy smignac to zamkne styczen wynikiem 1000 km :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nawet kierowcy samochodów dzisiaj mili jacyś tacy :buttrock: :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ojej to jeszcze ktoś tu pisze? Przecież regularna wiosna za oknem, to tak jak by się chwalić, że się latem jeździło :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Odafrikuj sie od nas co :P ?Ja sie dopisuje bo zaraz wychodze :flesje: Pogoda coraz ladniejsza :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 ojej to jeszcze ktoś tu pisze? Przecież regularna wiosna za oknem, to tak jak by się chwalić, że się latem jeździło :PNie kazdy jest takim "wariatem" jak Ty :flesje: - dla mnie to jeszcze zima :P BTW - ciekawe fotki z topienia Marzanny :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 no to ja tylko piszę, że kierowcy sympatyczni :] Odafrikuj sie od nas co :P ?Ja sie dopisuje bo zaraz wychodze :crossy: Pogoda coraz ladniejsza :Ppogoda jest pikna! zastanawiam się czy czasem nie pójść sobie na przerwę obiadową.. gdzies na drugą strone Wisły na przykład :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 na takim słoneczku to asfalcik schnie w oczach :crossy: ...grzechem by było nie wykorzystać tego :flesje: ojej to jeszcze ktoś tu pisze? Przecież regularna wiosna za oknem, to tak jak by się chwalić, że się latem jeździło :Pgdybym posiadał offroadowy sprzęt, też miałbym już wiosnę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Dobrze, zostawmy temat przez całe lato jeszcze, to urosnie do 1000 wątków :) hehe Ja dzis tradycyjnie - Gostyń, potem troche po miescie sie pokrecić. Też nikogo nie spotkałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi