squod Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja polatalem troszke moze z 40 km. Pogoda gitara, ale na ulicy syf ktory slabo jest widoczny piasek sol, strasznie mieli przy strzalach ze sprzegla. Jutro mam nadzieje ze tez bedzie git :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 u mnie było plus 4 zrobiłem z 50km opony się rozgrzały nie było źle miejscami lód był ale wrazenie niesamowite :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Dopiero wrocilem heh :icon_razz:Spokojna traska: przyczolek - brodno - pl.wilsona [kino :clap:] - przyczolek.Fajnie fajnie mam nadzieje, ze jutro tez sie uda :)Widzialem tylko jakiegos typka na endurasie w okolicach Kakowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bua12 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Znajomi przeprowadzili sie na stale do Danii.Przed dwoma dniami zawiezli reszte mebli.Dzisiaj o 12 w poludnie telefon;Stoimy na granicy Niemcy-dania.Paliwo prawie na zoro,a portfel w domu.Z Lüneburga to prawie 250km.I tylez samo z powrotem.na dworze 5 stopni C.Jade! Na granicy Dunskiej nawet 7stC i slonce . Wiatr mi trocheprzeszkadzal.Po 5 godzinach bylem w domu.sSzczesliwy ze jeszcze w Starym Roku moglem komus pomöc,i przy okyzji przejechac 500 kilosöw.SzczesliwegoNowego Roku.bua 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 teoretycznie patrzac na pogode kolo 13 ma byc 2 stopnie i brak deszczu... jedzie ktos na lagow z lubuskiego ? :buttrock: Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 właśnie wróciłem z przejażdżki :buttrock: ... -1'C, pochmurno, leciutki śnieżek, nawinięte ponad 30 km, żeby się ciemno nie zrobiło to jeszcze bym nie skończył :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja dzis odpoczywam i chleje piwo wiec odpuscilem :biggrin:Jutro mam nadzieje bedzie jazda :bigrazz:btw:wg. http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm http://img411.imageshack.us/img411/1521/picture3rk7.png Wyglada nawet niezle :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 noo a ja mialem mocno 2oo weekend :bigrazz: wczoraj prawie 200km z czego jakies 60-70 km w terenie a dzis juz lightowo jakiez 70 km ogolenie zaaaajefajnie bylo :banghead: pozdr kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 noo a ja mialem mocno 2oo weekend :banghead: wczoraj prawie 200km z czego jakies 60-70 km w terenie a dzis juz lightowo jakiez 70 km ogolenie zaaaajefajnie bylo :biggrin: pozdr krisco do wczorajszej wycieczki-zrób coś z tylną lampą, bo Cię ni chu chu nie widać. jak znikałeś z zasięgu mojego światełka, to parę razy się zastanawiałam czy czasem gdzies w las nie uciekłeś :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) co do wczorajszej wycieczki-zrób coś z tylną lampą, bo Cię ni chu chu nie widać. jak znikałeś z zasięgu mojego światełka, to parę razy się zastanawiałam czy czasem gdzies w las nie uciekłeś :notworthy: lampa juz zrobiona ;) juz wczoraj wlasciwie byla zrobionawiec ze tak powiem spokojna Twoja rozczochrana ;) pzdrkris P.S. Wlasnie Aker jakies fotki robiles po drodze, pochwalil bys sie co z tego wyszlo.. :D Edytowane 30 Grudnia 2007 przez krisSV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja znowu dziś wyjchałem :] Normalnie to jestsgorsze jak nałog jakiś. Szczególnie teraz po zmianie moto hehe. Na dzis było 30km i zmarzłęm konkretnie, tu u mnie jest -5 st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 noo a ja mialem mocno 2oo weekend :D wczoraj prawie 200km z czego jakies 60-70 km w terenie a dzis juz lightowo jakiez 70 km ogolenie zaaaajefajnie bylo ;) pozdr kris ja dziękuję za wspólne latanko - część terenowa :notworthy: i tak trzymaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) ja tez dzis latalem, Hornet padl wiec wytargalem VN 800. Asfalt mokry, 2 stopnie na plusie i duzy wiatr.... takie foto strzelilismy w las vegas - http://img401.imageshack.us/my.php?image=dscn34351bx1.jpg wlasnie dzis zamykamy sezon 2007 do zobaczenia w Marcu na trasieee :P Edytowane 30 Grudnia 2007 przez RaY Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 ja dziękuję za wspólne latanko - część terenowa :wink: i tak trzymaj :flesje:I ja tez bardzo dziekuje :) suuuper bylo. jeszcze do tej pory mam problemy z ruszaniem palcami :) ale pracuje nad tym :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No ja z nieskrywanym smutkiem :( :evil: muszę poinformować was wszystkich, że ze względu na awarię motocykla :) , po przejechanych z Krissem (część asfaltowa i terenowa) z Uckiem (część terenowa) prawie 200 km dnia 29.12 zakończyłem sezon motocyklowy 2007 :lapad: Pragnę was również poinformować, że dnia 01.01, a najpóźniej dnia 05/06.01 planuję roczpocząć sezon motocyklowy 2008 :crossy: :) :wink: :smile: Nadmienię tez Asiu, że Kriss lampę kupił już w drodze powrotnej w sobotę, gdyż swierdziłem, że go rozjadę, albo zgubię jak jej nie zmieni :flesje: Część asfaltowa było super (choć wolę błotko), część terenowa to było mistrzostwo świata, które jest nie do opisania. Strasznie żałuję, że nie dane było mi dotrzeć do was w niedzielę. Ale co się odwlecze to nie uciecze :) Aker dawaj foty !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi