hamir Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 homer wyskoczył z nami raz i tyle go widzieli, ale myślę że się obudzi i zacznie z nami latać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Hamir, Virażka pojechała do Węglarki, dzięki za kontakt - myślę że w Kletnie ją zobaczę - duże ;) KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 Witajcie!!! Po długiej przerwie chyba ze 2 tygodnie będzie, dorwałem sie do kompa no i aż żyć sie chce ponownie - tyle nowosci i wasze mordeczki poprzez pościki się przypominają. Virago Yama tak oddał klimat Kletna, że do kwietnia w żaden sposób czekać się nie chce :biggrin:. Cieszę się każdą chwilą, która pozwala wrócić tam i jeszcze raz przebyć tą trasę i czas - choćby na zdjęciach, które pozostaną na dowód naszego spotkania i potwierdzenia istoty "ruchu motocyklowego" tak ważnego dla nas wszystkich. szerokości, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Hamir, Virażka pojechała do Węglarki, dzięki za kontakt - myślę że w Kletnie ją zobaczę - duże :clap: KaKa Duże :icon_eek: :clap: X2 bo to była kooperacja. Pozdrowienia Kosin & Hamir. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zyje....hahahaha....Pielęgniarki są uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zyje....hahahaha....Pielęgniarki są uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu........................... To się dowiemy jak cię dopadnie Basia w Swoje rączęta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 17 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2007 Duże :icon_exclaim: :icon_biggrin: X2 bo to była kooperacja. Pozdrowienia Kosin & Hamir. oczywiście :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 powiem szczerze że chętnie zakosztowałbym Kletnieńskiej atmosfery :eek: do kiedy przewidziane są terminy rezerwacji miejsc itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 po nowym rokuale jak przyjedzisz bezto kąt do spania zawsze sie znajdzie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) i to się nazywa właściwe podejście :icon_question: szczegółów nie znam ale chcę jechać - za wcześnie planować. :biggrin: Edytowane 19 Grudnia 2007 przez jaroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dono_ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 no spoko - zawsze można jakiś namiocik na wszelki wypadek przytachać ze sobą :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 jaki namiocik :lapad: miejsc do spania jest tam jak w mrowisku :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 no spoko - zawsze można jakiś namiocik na wszelki wypadek przytachać ze sobą :lalag: tylko do wbijania śledzi weź dobry młot :flesje: spać ? A co to jest spać ?jest tylko Ding Dong. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 tylko do wbijania śledzi weź dobry młot :D spać ? A co to jest spać ?jest tylko Ding Dong. Hej jeszcze wszyscy nie znajĄ DING DONGA, ale nie uprzedzajmy faktów, moja koleżanka małżonka tez jeszcze żyje w nieświadomości ale w Kletnie się przekona:)) szerokości,Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Oczywiście jestem za Kletnem i obecność prawie obowiązkowa zwolnienie tylko za aktem zgonu tylko że Częstochowa jak najbardziej aktualna więc wypad z rańca z grupą lub bez choć sądzę iz klimat Jasnej góry i ta ilośc to jest odejście .Ten kto był w kwietniu 2007 i to widział nie jest w stanie zaprzeczyć. Edytowane 22 Grudnia 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi