Misiek5 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :icon_mrgreen: Cześć Marcysiek, chyba mamy podobne gusty :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :bigrazz: Cześć Marcysiek, chyba mamy podobne gusty ;)Chyba tak, kupiłem w tym roku.... A gdzie nie ma dróg dziurawych :icon_eek: . Jak Wy nie przyjedzieie do Złotego Stoku to ja przy dobrej pogodzie podjadę do Was.PozdrawiamW piątek nie damy rady przyjechać bo ludziska będą się zjeżdżać, a w sobotę jest zaplanowane odwiedzenie dzieciaków w domu dziecka w Domaszkowie, trochę prezentów żeśmy im pokupili i jeszcze następne jadą, dzieciaki też się przygotowuja i podobno mają dla nas jakąś niespodziankę. Do Domaszkowa wyruszamy koło 10 lub 11, jeszcze podam konkretną godzinę po konsultacji z Dyrekcją placówki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A niech tam nawet leje... nic mi to nie robi :buttrock: - zobaczyć Was - BEZCENNE :lalag: Brawo Kasia! To jest postawa prawdziwego motonity. hehe, zwłaszcza jak się jedzie z Brzegu do Kłodzka..... :icon_mrgreen: :crossy: A co zrobić jak się jedzie z Kłodzka :icon_eek: :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 A gdzie nie ma dróg dziurawych :icon_eek: . .. oczywiście u pepiczków, i tam się udajemy w piątek, mam piękną traskę na oku ale jak to zawsze bywało, wiara się zrywa skoro świt po 12 i już jest za późno, najwyżej sam pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Kaka ładna maszyna :buttrock: Nie zapomnij o dowodach wdzięczności dla Hamira i dla mnie :flesje: Wczoraj wieczorem obwieścili- piątek na Dolnym Śląsku bez deszczu 12-13 st. :clap: Dzięki- u mnie jak w banku, objecałem i postawię :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 UWAGA - wiadomość z dzisiaj. Małżeństwo na Harley'u Electra ode mnie nie może jechać z przyczyn niezależnych od nich. W związku z tym zwalniają się dwa miejsca w Śnieżniku. Marcyś możesz tam kogoś wcisnąć na ich miejsce.Ja z resztą Gorzowiaków przyjadę w piątek po 15.00. Oby pogoda jednak okazała się łaskawa :buttrock: Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 uuu pewnie połowa ze śnieżkima i sądejówki nie przyjedzie ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Masz załatwione :biggrin: Lombardo, miejsce się znajdzie, jak nie w Sniezniku, to tam gdzie Janek proponuje.... Wielkie dzięki,przyjadę w piątek wieczorem albo w sobotę rano. :biggrin: Z piwnym pozdrowieniem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 czy w górach pada już śnieg ???? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie. Znaczy wysoko (powyżej 900m) leci mokre badziewie, ale leżeć toto nie będzie...Spoko.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Nie. Znaczy wysoko (powyżej 900m) leci mokre badziewie, ale leżeć toto nie będzie...Spoko....Pogoda się juz nieco poprawia, w czwartek i piątek ma byc zupełnie przyzwoicie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Prezenty dla dzieciaków czyli DVD i 24 sztuki MP3 zapakowane. Jakoś je na motungach przemycimy do Kletna. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a nie miały byc skutery ;) 16 sztuk o ile pamietam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a nie miały byc skutery :icon_question: 16 sztuk o ile pamietam :biggrin: Teren lekko górzysty wiec skutery odpadają :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 uuu pewnie połowa ze śnieżkima i sądejówki nie przyjedzie :icon_razz: :offtopic: ..no tak jak sie naczytali takich dziwnych postow to i wymiekli a zreszta zloto dla wytrwalych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi