banka Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nieważne czy ktoś jest fanem sztuntu czy nie, czy lubi taką muzykę czy nie to filmik 1 klasa :icon_question: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dobry filmik :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jak oglądam te wyczyny stuntowców, to pomimo, że niektóre akcje naprawdę są zajebiaszcze kłuje mnie w sercu to co robią tym maszynom naogladales sie chyba zbyt duzo TERMINATORA. maszyny nic nie czuja wiec niech cie serce nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Filmik przedni ale muza z dupy, za wyjątkiem pierwszego utworu - domyślam się, że to jakiś mix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 uuuuu , ale zebatke tam ktos miął srogą - niewiele mniejsza od koła. Gdzie taką zebatke kupiłes / dorobiłeś?? Film dobry i umiejątnosci też. Powodzenia pamietaj sejfti ferst!!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zebatke kupilem od kombajnu Bizon, a potem dalem ja do tokarza zeby on mi ja dopasowal do lancucha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Gratki. Fajny filmik. Napewno mozna zobaczyc lepsze triki, ale to co juz umiecie jest na calkiem wysokim poziomie. Fajna muza i montaz. Jak to ktos juz napisal oglada sie ten filmik jak teledysk. Tak trzymac i podnosic sobie poprzeczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zebatke kupilem od kombajnu Bizon, a potem dalem ja do tokarza zeby on mi ja dopasowal do lancucha :) to jest JOKE czy serio piszesz??? Jak serio to ile cie cała impreza wyszła?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 zebatka - 150zl, tokarz - 100zl, czyli razem 250zl :crossy: No i lancuch DIDa, ktory mnie kosztowal jakies 400-450zl (juz nie pamietam dokladnie :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 pełen szacunek dla jeźdżców, maszyn i montera filmu, muzyka pasuje elegancko, poziom niekiepski ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Najnowszy film......... !! MINI TERROR !! http://www.dailymotion.com/tomash001/video...-terror_extreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Żeby być szczerym... przyznam, że poprzedni film mi bardziej przypadł do gustu.. ten jest w połowie tak dopracowany jak pierwszy. Niektóre ujęcia bardzo dobre, ale hyhy .. niektóre już mniej ciekawe. Chociaż i tak gratuluję nakładu pracy... P.S. W czym obrabiasz cały materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 wrzucajcie na youtube tak na przyszlosc:P bo niektore komputery maja nieogara:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 W czym obrabiasz cały materiał? Polecam ADOBE PREMIERE 6.5 Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Filmy obrabiam w Pinacle Studio... jest to dosc prosty program :P Wersja na Youtube-a... http://youtube.com/watch?v=fBCo5efNArM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi