Artemor Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_tek ... assic.html Chce ja wziac? Co myslicie? Kurtka koniecznie musy byc textylna i do 500zl. Moze byc uzywka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 po pierwsze popraw linka. po drugie skorzystaj z wyszukiwarki (to taki śmieszny klawisz o góry, z napisem "szukaj"), bo o produktach ret-bike napisano na tym forum tony postów oczyszczalniajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Link nie działa :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://www.allegro.pl/item270604347_modeka...ik_team%5D.html :lapad: Ja mam taką. Nawet nie narzekam. Trochę kieszenie podczas deszczu przemakają (te z przodu kurtki oczywiście) ale ogólnie może być. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 szczerxze to zamist tej modeki wloe wziac skóre RETBIKE. skora to skora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqruku Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 szczerxze to zamist tej modeki wloe wziac skóre RETBIKE. skora to skora yyhmmm. :) szczególnie bym wolał podczas jazdy w deszczu :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 a co? jakieś problemy masz ze skórą w deszczu? impregnujesz i tyle. kurtka tekstylna wcale nie bedzie lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://www.retbike.pl/odziez/kurtki_teksty...retclassic.html Teraz powinno byc dobrze. Z wyszukiwarki zaraz skorzystam - ale jak macIe lepsze pomysly za 500zl to slucham :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam. Ja zakupiłem ostatnio kurteczkę RetBike 1945, skórzana z protektorami, bardzo sympatyczna, wygodna i wytrzymała. Zapłaciłem troszke ponad 500 zł i jestem naprawde bardzo zadowolony :bigrazz: POZDRO :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 chciałem się podłączyć do tematu ponieważ mnie tez interesuje ta kurteczka :), czkam na opnie użytkowników jak się sprawuje z góry dzięki i thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi