crossmen7 Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgadzam się,gumiarz zrobi to najlepiej.Ostatnio w terenie kleiłem łate,zakładając przyciełem dędke łychą.Myślałem że mnie trafi na miejscu,ledwo co dokulałem się do domu.Gumiarz zrobił jak należy i jest gicio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 witam , mam derbi sende x-treme 2003 i chcialem wymienic opony na kostki ,ale dowiedzialem sie ze tu niema 18stek tylko małe 16stki ;/ trudno dostac enduraki w takim rozmiarze ,a wie moze ktos jaki jest dokladny rozmiar tej opony , prosze takze o dane do opony przedniej ... hmm chcialem poszalec ,ale moje plany coraz dalej sie oddalają ... :icon_mrgreen: musze znac rozmiar tych opon ,moze jakims cudem poszukam takie oponki do mojej derbi Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 prędzej masz 17ki , na bloku opony masz napisane .najlepiej by było jakbyś poszukał drugich kół 18/21 , ewentualnie zakupił obręcze i szprychy do tego i przełożyć Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 niemam budzetu zeby kupowac jeszcze fele , 150zl to max jak dla mnie , jutro jade w góry ,ale zapodalem moje moto kumplowi i on bedzie szukal do niego opon ,dowsie sie dokladnie jakie tam są i sprobuje poszukac ,bedzie tez przez ten czas robil mi male szykowania w moto ,musze w nim dac filtr paliwa, lampe tylnią zalozyc i takie tam drobiazki ,on przez ten moj tydzien nieobecnosci wszystko porobi ,moze dam mu namiar na ta stronke i zagada z wami moze jakby co ;]ale bedzie cholernie trudno poszukac opon kostek do tego moto ... chcialem sie pochlapac w bloce troche , poszalec na jakims torze ... :icon_mrgreen: ehh ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ee żaden problem , mitas c-02 w wersji na felge 17 i wio :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ale jedna opona 170zl ,a ja mam max 170zl na dwie ^^ ;) ok zaraz wyjezdzam to se niepogadamy ,bede w niedziele ;) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 Uwierz że 170zł za nową kostkę 17' to jest całkiem rozsądna cena bo to "niechodliwy" rozmiar i wielkiego wyboru nie ma. A jak masz 170zł na 2 opony to tylko na używane możesz sobie pozwolić, "chodzą" na allegro tak średnio za ok 60zł/szt to jeszcze Ci zostanie na przesyłke i przekładke u gumiarza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi