mmatteuszz Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ciekawe czy Rossi by im uciekł :) pozdro :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ciekawe czy Rossi by im uciekł :P pozdro :D :D \E tam ja bym im uciekł......szybko z motoru i w kszaczory i biegusiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 dorwać motocykl http://www.youtube.com/watch?v=TP9cgNzONhk&feature=related :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Oj piwo ;D Było... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 No chyba przydało by się trochę na parkingu potrenować na wiosnę patrząc na to co oni wyrabiają :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 mialem vfr i powiem szczerze raz udalo mi sie uniknac przewrocenia motocykla wlasnie takim dodaniem gazu w zlozeniu prawie przy zerowej predkosci. przy czym u mnie to byla panika, ale vfr wyciagnela sie. nigdy wiecej tego nie probowalem, nawet swiadomie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Nie ma co- jak tylko pogoda będzie znośniejsza wybieram się na plac manewrowy. Oglądanie takich filmików nakręca :banghead: - jak po każdym turnieju snookerowym transmitowanym na eurosporcie- aż chce się grać. tylko jak moja suzuka plastic-bombastic zniesie moje manewry? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 jemu chyba nikt nie ucieknie dobrze ze nasi tak nie jezdzaNie jest sztuką uciekać. Grunt to prewencyjnie nie dopuszczać do rozpoczęcia pościgu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 enZo spoko bedziemy cwiczyc jak tylko sie da na moim placu! :bigrazz: przed tymi policjantami z filmikow bym sie wachal czy uciekac ale przed naszymi to bym chyba sprrobowal ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinkString Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 dla panów ROBOCOPÓW z linka 1 pełen SZACUNiRESPECT za umiejętności dla Pana od HD jeszcze wiekszy SZACUNiRESPECT za umiejetnosci i obalanie mitów NAJWIĘKSZT SZACUNiRESPECT dla Pana z Danii za próby złapania swojego moto (kto nie próbuje ten nigdy do niczego nie dojdzie)hihihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi