ucio Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Obejrzałem fotki, obejrzałem filmik. Ponad 700 sztuk... Potraficie się zmobilizować, wielki szacunek dla Was, chylę czoła!!! :smile: Pozdrowienia z Wrocławia (który za rok się dołączy - obiecuję!!!)ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 759.... i powiem wam, że żadne zdjęcia nie oddadzą chyba tego klimatu... to było coś naprawde niesamowitego. ulicą płynął kilkukilometrowy potok mikołajów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Foty i linki do wszystkich możliwych galerii pod tym adresem http://www.lucky-team.pl/09-12-2007/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 konkretna impreza :) za rok jestem bankowo :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) Allleeeeeee czad!!!! :biggrin: :bigrazz: :D Edytowane 10 Grudnia 2007 przez 4sta15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Świetny pomysł, realizacja jeszcze lepsza! Krowód wyglądał super! Tylko moja kumpela ogladając mtocyklistów była zdziwiona, ze bierze udział tylu Murzynów ;) :biggrin:, ale wytłumaczyłam jej, ze tak wygladaja bo maja załozone czarne kaski :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinhol Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Pozdrowienia z Wrocławia (który za rok się dołączy - obiecuję!!!) Batman-trzymam Cie za slowo bo akcja jest warta rozpropagowania. A dla bikerow z 3-miasta SZACUNEK! PrzemekPoznan/Wroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 16 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ...muszę się szybko gdzieś dalej przeprowadzić, żeby mnie Wrocław pod względem odległości przejechanej na imprezę nie wyprzedził ;P A tak poważnie - rewelacja była i za rok też przyjadę ... może wreszcie będzie śnieg w grudniu to dopiero będą klimaty :) Pozdróweczka dla 3miasta i zapraszam w na wiosnę gdzieś w lubuskie, może być w strojach mikołajowych ... przynajmniej się łatwo rozpoznamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 tak impreza była przednia, byłem, zobaczyłem przecisnąłem sie przez deptak w sopocie i do zobaczyska w 2008 roku. 3miasto mikołaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi