Guciowa Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Randzia, widzę filtrujesz towarzystwo :D czołem! Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randzia Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Guciowa, witaj :)ostatnia jestem do filtrowania towarzystwa :) ja stwierdziłam tylko fakt, że większość kobitek jeździ na nakedach lub przesiada się na turystyki. Niewatpliwie turystyk jest wygodniejszy na dalsze podróże i nie neguje nikogo za wybór, Każdy siada na to, na czym mu wygodniej, ja zostanę wierna swojemu cruiser-owi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auratum Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Miło mi oggy :)Widzę, że nie ma tu jeżdżącej na motocyklu typu cruiser :/ czyżby większość kobiet wybierała naked-y???A jednak jest ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niesmiały Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 cześć, w końcu przemogłem się i pozdrawiam wszystkich :) Jeżdżę na... chodziaż lepsze byłoby stwierdzenie: "pyrkam" na Shadow VT750 od 5 lat i trochę znudziło mi się samotnie jeździć. Nie jestem demonem szybkości, moja ulubiona prędkość to 80 - 100, wtedy mam czas na podziwianie widoków, na myślenie... Jesli komuś takie pyrkanie odpowiada, to zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 powitać Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Randzia Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) A jednak jest ;) PozdrawiamTo cudownie :) też jeździłam vt 600, Hondy są najwspanialsze :) cześć, w końcu przemogłem się i pozdrawiam wszystkich :) Jeżdżę na... chodziaż lepsze byłoby stwierdzenie: "pyrkam" na Shadow VT750 od 5 lat i trochę znudziło mi się samotnie jeździć. Nie jestem demonem szybkości, moja ulubiona prędkość to 80 - 100, wtedy mam czas na podziwianie widoków, na myślenie... Jesli komuś takie pyrkanie odpowiada, to zapraszam :) i ja witam tego, co pyrka na takim samym sprzęcie co ja :) Edytowane 31 Marca 2014 przez Randzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu1986 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Moje imię Krzysiek. Pierwsza konfrontacja z jednośladem nastała w 1990r., kiedy dostałem w prezencie jako 4 letni chłopiec motorower Romet Ogar 205 :DA tak całkiem poważnie, od lipca 2013 po dziś dzień poruszam się Suzuki GS500, powoli rozglądam sie za czymś innym, ale wszystko w swoim czasie:)Pozdrawiam i szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czesc Krzysiek:) <☆>*••*<☆>Ajfon-srajfon<☆>*••*<☆> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwieku Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Witajcie, po 4 latach przerwy wracam na dwa kółka i do Wrocka :) dosiadając Suzi "jajeczko" Chętnie dołączę się do wypadów, gdyby ktoś coś... POzdrowionka Michał "Ćwieku" Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Cwieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja powracam na dolnośląskie drogi ale po zimowym leniuchowaniu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mili6551 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Cześć Wszystkim. :ph34r:Pozwólcie, że świeżynka się przywita.życzę wszystkim odważnych przeciwskrętów.. i do zobaczenia na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guciowa Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Cześć i czołem Cytuj Today is not your day,and tomorrow is not looking good either ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu1986 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 siema:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oggy Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Hej:) <☆>*••*<☆>Ajfon-srajfon<☆>*••*<☆> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamoX Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich. Mam na imię Adam. Moja przygoda z dwoma kółkami miała długą przerwę od czasów WSK i MZ. Teraz znów mnie naszło i kupiłem CBF 600. Do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi