Karneades Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no to sobie nie poszalałaś... nic tylko takiemu nogi połamać, żeby nie mógł jeździc i innym krzywdy robić. Ale dobrze, że cała jesteś, bywało gorzej przy takich starciach. Kuruj sie i do przyszłego sezonu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raissa Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Miałam dużo szczęścia :) Już trochę pojeździłam, to mój pierwszy sezon we wro, wcześniej śmigałam gdzie indziej, ale fzr'ka byla moja od czerwca.Trudno, nie pozostaje mi nic innego jak czekać do przyszłego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Witajcie :) z niedalekiej Świdnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PBWroc Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jako użytkownik hondy VFR w taki sposób witam Was. po V itać Paweł, Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 LWG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ital4x4 Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Witam wszystkich z Bozkowa . Lewa e gore i do zobaczenia na trasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knedlomaniak Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witam, Jestem z Jeleniej Góry.Motocykl kawasaki zr-7 ; ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Witaj! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomjag Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Kłaniam się z Polanicy-Zdrój. Cytuj ホンダが一番ですhttp://www.otowakacj...owy-20-id635935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karen Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wrocław się kłania, a konkretnie wrocławianka :) Można mnie już spotkać na bordowej XJ6 na ulicach miasta, LwG! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2ro7 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wrocław wita wszystkich (H CX 500 C) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbirAs Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Siemacie ludzie :) Cytuj www.MotoManiacy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Cześć ZbirAs! :D :laugh: Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bp7612 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam z Poznania :) też od nie dawna na forum :) pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
espenriders Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Wypadałoby się przywitać co ninijeszym czynię :buttrock:LWG Cytuj Four wheels move the body, two wheels move the soul. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi