Pata Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Witam nazywam się Patrycja mam 15 lat posiadam simsona s51 enduro . Od 2lat mam simka a karte kilka miesięcy dłużej. Mieszkam w Bielawie na dolnym sląsku. Chętnie bym z kimś pojeździła po okolicy :) Myslę że się będziemy dobrze dogadywać Pozdrawiam i jeszcze raz witam wszystkich Pata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 (edytowane) Witaj :) Pamietaj, zdjecia w stroju kapielowym sa wymagane do pelnej aktywacji konta ;) (zartuje ;) ) Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Rauven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Tutaj też powitam motocyklistów z Wrocławia ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 również witam wszystkich :) jestem świeżym motocyklistą ale myślę że mnie jakoś przyjmiecie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid313 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witaj baki89:) cieszymy się że dołączyłeś do nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Offelia Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Jestetm totalną świerzynką z Wroclawia, swoją przygode dopiero zaczynam. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damaged_Lady Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Witać amazonkę pozdrawiam intruzkowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkch nowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Jestetm totalną świerzynką z Wroclawia, swoją przygode dopiero zaczynam. Pozdrowionka witam a to nie jesteś sama bo ja też zaczynam dopiero przygodę nie liczyć motorowerów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja również witam serdecznie wszystkich dawców:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rauven Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dawców brak, sa ewentualnie krwiodawcy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Witać amazonkę pozdrawiam intruzkowato nie jeździsz przypadkiem w stronę Radwanic przez Opolską ? ( blond włosy?? ) :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 nie jeździsz przypadkiem w stronę Radwanic przez Opolską ? ( blond włosy?? ) :bigrazz: :bigrazz: No właśnie??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 blond wlosy tak,ale raczej, to nie o mnie chodzi, bo jezdzilam tylko na savage i to dosyc dawno, mialam spora przerwe...za miesiac planuje gsxr,ninja ewentualnie jakiegos bandziora kupic:) nie chce wtopic pieniedzy i moje pytanie brzmi-czy znacie jakiegos dobrego mechanika we Wroclawiu zeby zobaczyl przed zakupem?? Bo od strony technicznej na scigaczach kompletnie sie nie znam. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi