szycha 14 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Siema chłopaki mam pytanko jakiego kolory jest płyn chłodnicowy przy motorach bo ja mam w chłodnicy niebieski a taki jest samochodowy czy jest jakaś różnica między płynami samochodowymi a motoryowymi czekam na odpowiedzi Pozdro szycha 14 Edytowane 17 Listopada 2007 przez szycha 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 a ja mam zielony :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 nie nie ma. Najwazniejsze zeby byl na bazie glikolu. Nie polecam borygo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Najważniejsze zebyś wlał płyn taki żeby Ci chłodnicy nie zżarł ;) ja mam wlane petrygo i świetnie daję radę w mojej turystycznej kawie :flesje: Petrygo jest niebieski, jest to płyn do chłodnic aluminiowych. Ale możesz kupić coś lepszego w zależności od moto, w sumie do motocykla nie wiele wchodzi tego płynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ja mam wlane petrygo Ja też mam petrygo w enduro i daje rade :flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 koncentrat midlanda Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 dlaczego nie borygo?? ja je mam a tu słysze że nie polecacie?......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 dlaczego nie borygo?? ja je mam a tu słysze że nie polecacie?......... bo borygo jest różowe, wieć przeczytaj na opakowaniu co jest napisane i do jakich chłodnic można stosować, sprawdz w moto jaką masz chłodnice i jeśli się zgdadza to wszystko jest ok :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Może być każdy pod warunkiem, że jest do chłodnic aluminiowych, jeśli nie bedzie to zeżre pompę, chłodnice i blok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 widział ktoś chłodnicę nie aluminiową? bo ja nie, chociaż nie musiałem widzieć... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 widział ktoś chłodnicę nie aluminiową? ja widziałem, w urządzeniach do przetwórstwa żywności i klimatyzatorach :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 no własnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) Więc za krótko jeszcze zyjecie i za mało widzieliscie :crossy: Mówiąc brzydko, macie mleko pod nosem :flesje: Tak na serio, juz chyba nie produkują pojazdów z chłodncami innymi niż stop Al. Nie pamietam jak jest z miedzanymi, tez za mało widziałem :icon_twisted: Borygo czy inny płyn chłodniczy mozna kupić jeszcze jako uniwersalny, który najprawdopodobniej zeżre po jakims czasie chłodnicę i pompę aluminiową. Edytowane 20 Listopada 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dlatego ja mam zalane Petrygo - niebieskie do chłodnic Al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) http://www.toya.net.pl/~zagaj/www/produkty.html borygo nowy można stosować do chłodnic alu - tak z tego wynika Edytowane 20 Listopada 2007 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi