Gość Zbycho Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No w UK to policja ma porządne sprzęty, a nie jakieś preclowe BMW... :biggrin: Twoja znajomość rzeczy jest porażająca :icon_mrgreen: naucz się że milczenie jest złotem i zacznij oszczędzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Twoja znajomość rzeczy jest porażająca ;) naucz się że milczenie jest złotem i zacznij oszczędzać. Zbycho, alboż to pierwszy taki młody gniewny..? na dodatek większość nawet nie rozumie tego, co pisze - pojęcia nie mając skąd i dlaczego, a traktując określenie "precel" jako zniewagę. nazwałbym to roboczo "efektem ścigacza.pl", definiowanym z grubsza poprzez ignorancję i zadufanie małolatów, ot co :biggrin: ciekaw jestem, czy taki łebek powiedziałby to prosto w oczy człowiekowi z grupy, który zrobił w swoim życiu na motocyklu setki tysięcy kilometrów... albo czy rzuciłby taki tekst policjantowi-motocykliście; szczerze wątpię, by miał na to jaja :icon_mrgreen: żeby nie być zupełnie OT powiem, że o ile tam zapewne takie pojazdy mają sens - o tyle u nas w kraju nie widzę takiej potrzeby. co, na tych ca 200-300km autostrad, rozrzuconych kawałkami po całym kraju mają działać? bo przecież do niczego innego się taki plastik nie nadaje, poza pościgiem na autostradzie; patrolowania dróg 8h w pozycji "z kolanami przy uszach" jakoś nie widzęBTW zbliżonym pomysłem były sprezentowane naszej policji swego czasu dukaty monstery: zajeździli, zakatowali, zaniedbali. pamiętam był jeden odbudowywany później przez kogoś z prm, opis stanu po "policyjnej służbie" był powalający ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 żeby nie być zupełnie OT powiem, że o ile tam zapewne takie pojazdy mają sens - o tyle u nas w kraju nie widzę takiej potrzeby. co, na tych ca 200-300km autostrad, rozrzuconych kawałkami po całym kraju mają działać? bo przecież do niczego innego się taki plastik nie nadaje, poza pościgiem na autostradzie; patrolowania dróg 8h w pozycji "z kolanami przy uszach" jakoś nie widzę Szczerze to akurat po autostradzie wolałbym kogoś gonić naszymi preclowymi BMW, a w mieście wyspiarskimi R6, ale ja się nie znam bo do precla paru tysięcy mi jeszcze brakuje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 R6 jak r6 ale obok stoi chyba r1 :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 R6 jak r6 ale obok stoi chyba r1 :icon_twisted:Bez tego chyba ;) :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Szczerze to akurat po autostradzie wolałbym kogoś gonić naszymi preclowymi BMW, a w mieście wyspiarskimi R6, ale ja się nie znam bo do precla paru tysięcy mi jeszcze brakuje... :) Paru tysięcy lat na karku ? A tak odnosnie turystyków BMW to producent powinien przyjrzec sie blizej grupie wiekowej osób do których trafiają ich maszyny i seryjnie instalować systemy podtrzymywania życia.... :flesje: :flesje: Dzeci czasem mówią - "Jak dorosne to kupię sobie ścigacza..." A dorośli - "Jak będe stary to kupię sobie BMW..." Edytowane 17 Listopada 2007 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hehe, tylko czemu z samochodami jest na odwrót ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 No w UK to policja ma porządne sprzęty, a nie jakieś preclowe BMW... :biggrin: :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: a lekcje odrobiles?? Gdzie znajduje sie UK wiesz tylko z mapy na lekcji geografii a pojecie o BMW masz takie ze widziales u sąsiada na placu stare E30 Kolejne dziecko neostrady :icon_razz: :icon_razz: Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 remy założę się, że nawet jakbyś jechał jakimś tysiącem to "precel" na tym BMW, by Cię objechał z palcem w 4 literach ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A ja tam jak bym mial wybierac miedzy r6 z bmv to bym na bank wybral bmv nie dlatego ze to motocykl drogi szpanersi i taki tam dla szpanu i pokazania bogactwa ale wydaje mi sie ze lepiej sie nadaje do turystyki niz r6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) :clap: :clap: :clap: a lekcje odrobiles?? Gdzie znajduje sie UK wiesz tylko z mapy na lekcji geografii a pojecie o BMW masz takie ze widziales u sąsiada na placu stare E30 Kolejne dziecko neostrady :evil: :evil: Bart ale dowaliles ;) , kolega wlasnie ten model mial na mysli :( No bo jak sie nie przekracza 50 w miescie i 130 na autostradzie to sie nie ma z tym problemu :smile: Mozesz wierzyc lub nie na autostrade wjezdzam tylko wtedy kiedy musze. Jezeli juz na nia wjezdzam i nie ma ograniczen to na pewno nie turlam sie 130 km/h ( zalezy od sytuacji na drodze ) :( ;) Edytowane 17 Listopada 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 ciekaw jestem, czy taki łebek powiedziałby to prosto w oczy człowiekowi z grupy, który zrobił w swoim życiu na motocyklu setki tysięcy kilometrów... albo czy rzuciłby taki tekst policjantowi-motocykliście; szczerze wątpię, by miał na to jaja ;) żeby nie być zupełnie OT powiem, że o ile tam zapewne takie pojazdy mają sens - o tyle u nas w kraju nie widzę takiej potrzeby. co, na tych ca 200-300km autostrad, rozrzuconych kawałkami po całym kraju mają działać? bo przecież do niczego innego się taki plastik nie nadaje, poza pościgiem na autostradzie; patrolowania dróg 8h w pozycji "z kolanami przy uszach" jakoś nie widzęBTW zbliżonym pomysłem były sprezentowane naszej policji swego czasu dukaty monstery: zajeździli, zakatowali, zaniedbali. pamiętam był jeden odbudowywany później przez kogoś z prm, opis stanu po "policyjnej służbie" był powalający :( jszspoko nie ma problemu - mogę rzucić., bo znam takich preci co zrobili setki tysięcy km a jeździć się nie nauczyli. Poicja to samo czasami zgrywają niezłych kozaków a sami wiele nie potrafią. Widzisz jeden woli jeździć na BMW inny na R6. Mi jakoś pozycja nigdy nie przeszkadzała. Jeździj tym swoim BMW i pozwól innym jeździć tym czym chcą. Zbycho przecież kolega żartował - więcej loozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) W temacie pozwolę sobie jeszcze zauważyć, że chłopaczyna, na którego tak wjeżdżacie robił sobie zapewne jaja... ...oj dzieci dzieci.... EDIT: Łukaszek vel Kriterso mnie ubiegł ;) Edytowane 17 Listopada 2007 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolargol Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Niby zwykła R6....., a niechciałbym zoabczyc jej w lusterku podczas jazdy... Gdyby tylko w lusterku, i coraz mniejsza, to moglbym godzinami patrzec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 bmv Ludzie, skąd wy się bierzecie?? Cuda, wianki na tym forum :icon_twisted: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi