Kaze Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 No więc sadze iz jest jedna z mocniejszych set w rocznikach(00-03) z innymi nie mam porownania a wiec sie nie wypowiadammam porownanie do innych set to sie odzywam proste no nie To masz to porównanie czy go nie masz :flesje: Bo ja już sie pogubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 z tego co ja zrozumiałem to Damian ma porównanie, ale do roczników 00-03 a z tymi nowszymi już nie ;] po za tym ten temat już poszedł w złym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jeździłem SX, KX,YZ,CR I powiem wam jedno 2T 125 = YZ125 ! Motocykl jedzie zajebiście, silnik miód, zawiecha miód. Szczegulnie od 05 na alu ramie. Motocykl w klasie 125 jest bez konkurencyjny. seryjny SX źle się prowadzi, trzeba mieć sprężyne pod siebie i spędzić kilka ładnych godzin na regulacji zawieszenia. i moim zdaniem nawet po takich regulacja nie jedzie tak pięknie jak YZ. SX ma wady takie jak: pękające piasty, cięknące sprzęgło. Pozdrawiam O takie odpowiedzi mi chodziło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 O takie odpowiedzi mi chodziło :lapad: To super, ale to jest jego zdanie. Ja Ci radzę samemu przejechać się paroma sprzętami, to będzie dużo rozsądniejsze. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) piterq1991 noo chociaz Ty odczytales moje intencje :P chociaz wydaje mi sie ze napisalem zrozumiale To masz to porównanie czy go nie masz :flesje: Bo ja już sie pogubiłem. mam porownanie w rocznikach 00-03 do rocznikow wyzej nie mam :buttrock: Zgadzam sie z Pomykiem w 100% jak ktoś może twierdzić że sx jest najsilniejszy skoro nie ma porównania.Ja takie mam bo jeździłem naprawdę wieloma furami i mój wybór nie był przypadkowy.przeciez pisze ze mam..... SX ma wady takie jak: pękające piasty, cięknące sprzęgło. bo YZ nie ma hydraulicznego sprzegla :) pozdro :flesje: Edytowane 19 Listopada 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 To super, ale to jest jego zdanie. Ja Ci radzę samemu przejechać się paroma sprzętami, to będzie dużo rozsądniejsze. :) Tak, przejechać się najlepiej, ale tamta odpowiedź była od osoby, która już zrobiła jazdy próbne :buttrock: . :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Piasektt napisał całą prawdę na temat SXa z tych roczników, miałem, porównywałem do YZ i potwierdzam że zawieszenie WP w serii to kołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 bo YZ nie ma hydraulicznego sprzegla Nie ma bo jest one nie potrzebne, jezeli jest nie zniszczona linka i nasmarowane wszystkie mechanizmy to pracuje tak samo jak sprzęgło hydrauliczne. A jest dużo mniej obsługowe. Obrońcy KTM wiem, że to boli, że wasze sprzęty niestety nie są najlepsze ale musicie się z tym pogodzić :icon_mrgreen: (proszę to potraktować humorystycznie i nie brać do serca) W Czechach poziom MX jest duzo wyższy niz w PL i nie stety Czesi mają bardzo złe zdanie o crossowych KTMach, co innego o endurakach. Z KTM polecam SXS 125 08 - to z czystym sumieniem polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 :( :rolleyes: :eek: o w morde kupiłem zecha ktory nic nie jest warty :flesje: Bede musial go zaraz wystawic na allegro zanim kazdy przeczyta ten temat ;) i kupic yamahe najlepiej 08 :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 :( :eek: :eek: o w morde kupiłem zecha ktory nic nie jest warty :flesje: Bede musial go zaraz wystawic na allegro zanim kazdy przeczyta ten temat ;) i kupic yamahe najlepiej 08 :lalag: 1 nawrócony zostało jeszcze kilku nie wiernych :flesje: :( . Oj chyba będę musiał ten temat wyczyścić :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tak, przejechać się najlepiej, ale tamta odpowiedź była od osoby, która już zrobiła jazdy próbne :buttrock: . :lalag: Heh, widzę, że nie zrozumiałeś. Chodzi o to, że sam masz się przejechać i się zdecydować i zobaczyć co pasuje Ci a nie koledze z forum :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi