Lorenzo Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Czadowa MZ :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 rame typu, nazwijmy ją, standard chopper pod V od HD można zrobić samemu, w garażu. trzeba mieć zwymiarowany 'dźwig' pod ramę i potrzebny sprzęt. miernik laserowy się przydaje, ale przy dobrym zwymiarowanym 'jigu' to już pro-forma.tyle teoria. sam jeszcze nie próbowałem, ale kiedyś znajdę dla siebie garaż, z wielkimi drzwiami na świat... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 mój brat miał kiedyś wydumke na bazie malucha, ramę z tego co pamiętam robił sam zaadoptowany był tylko grzbiet z junaka resztę to już sam zrobił tak że to się trzymało kupy to połapał sam w domu ale wykończenia dokonał znajomy zawodowy spawacz, po wszystkim jak już jeździł moto bez problemu jechał prosto po puszczeniu kierownicy jak znajdę to dorzuce jakieś fotki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item273561576__hond...stom_bike_.html :icon_question: zajebista Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Wow. Shadow`ka pocisk. Rzadko widuje sie konkrente customy na bazie starej japonii. A "samoróbka" to cos nieseryjnego, zrobionego w garazu. U wujka Stefka to lepiej nawet traktora nie tykać bo wybuchnie. Takich "customizerów z dawnych PGR-ów" omijać szerokim łukiem... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Takich "customizerów z dawnych PGR-ów" omijać szerokim łukiem... Jezzzuu!!! :DPGR... Ty widziałeś, co on o Tobie napisał???Obraził Ciebie, FZX-a i pół Twojej rodziny...I psa (masz psa?)Vendetta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jezzzuu!!! :notworthy:PGR... Ty widziałeś, co on o Tobie napisał???Obraził Ciebie, FZX-a i pół Twojej rodziny...I psa (masz psa?)Vendetta :bigrazz: Eetam. Tu chodziło o wypowiedź p. Priest666 nt.wujka Felka i autostrad. Respecta. :D Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 PGR-ów" omijać szerokim łukiem...PGR`em sobie mordy nie wycieraj :icon_twisted: widziałeś jego FZX`a fightera ??? żarcik taki , pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 PGR`em sobie mordy nie wycieraj :icon_twisted: widziałeś jego FZX`a fightera ??? żarcik taki , pzdr Chodzi o to moto co mialo wygrac jakis custom show? Cos kiedys slyszalem o takim wynalazku ale fotek juz chyba nie ujrzałem. A moze jakas sie przewineła na 4um ale nei pamietam. Chetnie obejrzę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 nooo nooo qurim, te customy które robią WCCH itp. są dla mnie niczym , meblami , zabawką do trzymania w akwarium ... Custom ma być niski , długi szeroki, mocny , głośny i ... CZARNY :buttrock: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 http://moto.allegro.pl/item273561576__hond...stom_bike_.html zajebista zjebioza Custom ma być niski , długi szeroki, mocny , głośny i ... CZARNY Zgadzam się z Tobą w 100% :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 nooo nooo qurim, te customy które robią WCCH itp. są dla mnie niczym , meblami , zabawką do trzymania w akwarium ... Custom ma być niski , długi szeroki, mocny , głośny i ... CZARNY :) Pzdr a cos nie tka powiedziałem? :banghead: Dla mnie tez ma byc niski, szeroki ale niekoniecznie czarny. Lubie kolor błekitny albo purpurowy.... :cool: hehe. Zartujem. Czarny może być al bardziej mi pasuje Candy Red...albo ...Krwista Czerwień.... Przede wszystkim cusotm musi byc głośny!!!! :icon_mrgreen: :buttrock: pozdro. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 jak juz to napisałeś , ale zgadzam sie z Tobą ... WCCH jest sztuczne jak mc donalty itp gówna z ameryki ... do trzymania w akwarium !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Niom hamerykańce żyją komercją. Za to prawdziwy podziw dla Freda Kodlin`a. Szkunec. :P Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 OCC też nie jest lepsze.Za to prawdziwy podziw dla Freda Kodlin`a. Do pego podziwu warto dołączyć Arlen'a Ness'a i Marcusa Walz'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi