Wochu Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 WitamCo mozecie powiedziec o tych fatalaszkach?http://louispolska.home.pl/product_info.ph...dcdb709a4303fb6 http://louispolska.home.pl/product_info.ph...dcdb709a4303fb6 Szczegolnie interesuja mnie opinie na temat kurtki... w sumie spodnie mam :icon_rolleyes:) tylko dalem 330 zł a nie 599 :P ciekawe dlaczego taka roznica cen... kupowalem na bajzlu i teraz musze kurtke kupic... pytam szczegolnie o nią bo tez mi sie poodoba ale czy jest funkcjonalna?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jeździłem w bliźniaczych ciuchach, probiker, też z louisa - i jak za tą cenę to nie były złe: nic się nie pruło, nie odpadało, nie przecierało różnica cen jest z faktu, że jak ktoś weźmie na wyprzedaży i sprzedaje na bazarze, to "zysk" z rabatu oddaje klientowi. a sklepy takie jak ten sprzedają po cenach cennikowych i cieszą się z dodatkowego zysku, jak kupią taniej a co do samego sklepu: póki zawartość jest taka, jaka jest teraz, to lepiej poszukaj tych rzeczy u jakiegoś sprawdzonego dostawcy, np moto-akcesoria albo coś takiegojsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak co to z kupnem kurtki czekam do 1 grudnia (bajzel jest) ale wlasnie sie zastanawiam czy moze nie jakas inna... ciezki wybor :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 no, o tym co wybrać możesz sobie poczytać na forum. tyle, że zazwyczaj ludzie mają później większy mętlik w głowie, niż przed :icon_biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) ja mam caly zestaw streetfighter action tzn spodnie i kurtke...co do kurtki action to jest solidnie wykonana... jezdze juz w niej 3 sezon i jestem bardzo zadowolony... Podales inny model kurtki streetfigter i mysle ze oplaca sie kupic... a na dodatek cena wcale nie jest az taka wysoka editja mam wlasnie ten model http://louispolska.home.pl/product_info.php?products_id=1894 a sklep moto-akcesoria.pl to moze jest pewny ale nie tanszy od podanego przez Wochu :icon_biggrin: roznice w cenie widac http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=19906 Edytowane 14 Listopada 2007 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 A co ze spodniami? Czy membrana w spodniach przykleja sie do nog? Czy ktos moze smiga w ciuchach streetfighter wersja skorzana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 w sumie to nie zauwazylem... widocznie nic nie przeszkadzalo...ale wiadomo ze jak jest upal... spocisz sie to nic nie pomoze i bedzie sie przyklejac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No spodnie git choc w duzym upale nie mialem okazji jezdzic... A co do kupna kurtki to przez neta nie bede kupowal czekam do motobajzlu w grudniu i wtedy poszukam.Dzieki za odpowiedzi ale jeszcze chetnie poczytam wypowiedzi innych uzytkownikow i coraz bardziej sklaniam sie do zakupu :crossy:aaaa a rekawiczki streetfighter??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 tez myslalem o zakupie rekawic streetfigher ale jesli mam wydac 300zł to wole jezdzic w starych, z ktorych jestem zadowolony...przemysl moze kupno kurtki skorzanej http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=2294 bardzo fajnie wyglada... w sumie jakbym wiedzial ,wtedy kiedy kupowalem textylna, ze sa takie modele to za pewne kupilbym skorzana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 rekawiczki kosztuja 160zł... a skora lepsza od textyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Miałem buty,kask & bluze z tej firmy i wszystko było okrekawiczki kosztuja 160zł... a skora lepsza od textyla? Ja bym wziął skórzane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 teraz nie wiem czy sie zrozumielismy bo troche zle napisalem...o skore to chodzi z kurtka, warto doplacic pare stowek? bo rekawiczki to skora. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja bym wziął skórzane a ja bym wziął takie, które mają wzmocnione wstawki na kostkach - nie przeszycia z gąbką, ale właśnie coś twardego. a reszta materiału - chętniej tekstyl, lepiej się chyba producentom komponuje z membraną, bo skórzanych z tym wynalazkiem jakby mniejjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jakby co to za kurtkę Streetfighter Summer zaplacicie u mnie 450zł a nie 479zł :D Ceny Louisa przeliczam po aktualnym kursie, który jak wiadomo nie wynosi 4zł. Taka mała reklama :D Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jakby co to za kurtkę Streetfighter Summer zaplacicie u mnie 450zł a nie 479zł :D Ceny Louisa przeliczam po aktualnym kursie, który jak wiadomo nie wynosi 4zł. Taka mała reklama :D Pozdr! poczekam na bajzel bedzie taniej ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi