helmet Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A może kiedyś na Mazury razem, tam urodziłem się i wychowałempewnie - niech tylko sie niebo przejaśni trochę. ja wychowałem się w białymstoku i na mazurach często się bywało :-) szukam następnego zdjęcia do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zozol Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 brawo za pomysł! :buttrock: czekam na nowe foty, zeby sie wykazac :biggrin: jak mi sie uda znaleść coś sensowengo to tez postaram sie coś wstawić Pozdrawiam!zozol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ha ale fajny temat :icon_eek: Żeby go ożywić moja zagadka (bo wszystkie juz rozwiązane).Bedzie prosta :icon_razz: -> -> Zdjęcie z mojej bardzo krótkiej wycieczki motocyklowej A.D.2007<- <- Więc..... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Ha ale fajny temat :flesje: Żeby go ożywić moja zagadka (bo wszystkie juz rozwiązane).Bedzie prosta :icon_eek: -> -> Zdjęcie z mojej bardzo krótkiej wycieczki motocyklowej A.D.2007<- <- Więc..... :icon_biggrin: Będę strzelał. Malbork? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Będę strzelał. Malbork? :icon_biggrin:Wiedziałem ze za proste :icon_razz: :icon_eek: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Jak przeczytałem że z bardzo krótkiej to od razu sobie pomyślałem Adam że wrzucisz jakąś fotkę z Raszla (czy Raszela, nie wiem jak to się odmienia) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 (edytowane) TYYY....... Prześmiewco jeden :icon_mrgreen: Śmiejesz sie z leżącego !!! :crossy: Moje moto przynajmniej jeszcze jeździ :biggrin: Edytowane 11 Grudnia 2007 przez Adbin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Poczekaj tylko na moje drugie moto...będzie nie tylko jeździć ale i skakać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi