Krzysnik363 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Hej. Mam takie pytanie. Kupiłem filtr stożkowy do mojego peugeota. Gdy go założę to skutera muli :/ Czy dostaje za mało czy za dużo powietrza ???? Prosze o pomoc i z góry dziękuje P.s Jeżeli mam dysze 72 to na jaką zmienić ??????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jaki to filtr, po co chcesz go założyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 po grzyba w serii Ci ten filtr ? jak już chcesz to dysza ok 90 paru, tylko licz ze ten literek to spokojnie więcej wciągnie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Hej. Mam takie pytanie. Kupiłem filtr stożkowy do mojego peugeota. Gdy go założę to skutera muli :/ Czy dostaje za mało czy za dużo powietrza ???? Prosze o pomoc i z góry dziękuje P.s Jeżeli mam dysze 72 to na jaką zmienić ??????????????????????????????? Moja rada, jeśli cenisz sobie bezawaryjność swojej maszyny to wypierdol ten filtr i zapomnij, że go kiedykolwiek miałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nie obraźcie sie czy wy umiecie czytać ze zrozumieniem ??? Ja się pytam przez co tak jest a nie czy mam go założyć a czy nie. (bijecie sobie przebieg)Tylko 1 odpowiedz była na temat A czy nie sądzisz ze 80 była by wystarczająca ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Może przeczytasz ze zrozumieniem mój post i podasz łaskawie konkretne informacje odnośnie tego filtra? Nikt nie poda Ci rozmiaru dyszy głównej, musisz dobrać ją doświadczalnie. Edytowane 10 Listopada 2007 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Nikt nie poda Ci rozmiaru dyszy głównej, musisz dobrać ją doświadczalnie.I to jest konkretna odpowiedz a nie pieprzenie po co go kopiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Jaką dyszę masz wsadzić??..A jaki masz kolor świecy?? Muli od zera km/h, czy się nie wkręca w wyższe obroty??..I wreszcie jaki KONKRETNIE masz filtr?? K&N, Twin Air, czy made in allegro? I niestety, Wiertara ma rację..Ale o tym się dowiesz przy okazji remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1RIKO1 Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgadzam się z kolegami co do szkodliwości takiego zabiegu bez wzgędu jaki to filtr... A co do twojego pytania - karzdy filtr stożkowy ma więkrzą przelotowość, więc powietrza będzie mial więcej. Pytanie czy nie za durzo. Zbyt durzy ladunek mieszanki spowoduje co najwyrzej więkrze zurzycie paliwa, kture zbierze się w wydechu i kiedyś zrobi kuku tlumikowi. Pozdro. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 jak nie zmienisz dyszy to Ci wypOli dziurke w tloczku :clap:Lepiej tego nie uzywac w serii, chyba ze zalezy Ci na tym basowym dzwieku cos ala cbr600 :clap:Poprostu Dostaje teraz za duzo powietrza w stosunku do paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Narazie na nim nie jeżdżę bo czekam do kupna dyszy i dlatego zadałem to pytanie jaką dysze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Szkoda sprząta męczyć dużo to ci nie da :buttrock: Na pewno nie zrobisz z tego odrzutowca :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Hej. Mam takie pytanie. Kupiłem filtr stożkowy do mojego peugeota. Gdy go założę to skutera muli :/ Czy dostaje za mało czy za dużo powietrza ???? Prosze o pomoc i z góry dziękuje P.s Jeżeli mam dysze 72 to na jaką zmienić ??????????????????????????????? biorac pod uwage ze w pytaniu nie napisales NIC jesli chodzi o dane przydatne do odpowiedzi :P a potem krzyczysz ze ludzie pisza nie na temat :icon_exclaim: to tak konkretnie mozna polecic ci SERWIS albo WRÓZKE JESLI JESZCZE OCZEKUJESZ JAKIEGOS CUDU TO MOZE ZGŁOS SIE DO MIEJSCOWEJ PARAFJI :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi