Śliwa Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 http://www.youtube.com/watch?v=B0Kz1YAtFp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ciekawe kiedy zdradzą takim filmem kilka szczegółów procesu produkowania K7 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryniusz Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Witam.Nie bardzo rozumiem dlaczego Teutul'owie wymiękają przecież oni zajmują sie ręczną produkcją innego gatunku motorów.Czy mógłbyś mi to wyjaśnić. Edytowane 10 Listopada 2007 przez haryniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam.Nie bardzo rozumiem dlaczego Teutul'owie wymiękają przecież oni zajmują sie ręczną produkcją innego gatunku motorów. Ano właśnie m.in. dlatego że oni nie produkują motorów, tylko korzystają z gotowych konstrukcji które wstawiają w również gotowe ramy :icon_mrgreen: A tak poza tym to był joke... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Film jest rewelacyjny, mimo że pokazuje powstawanie już dość wiekowego motocykla. Mi uświadamia jedno - trzeba mieć dużo wiedzy i dobrze wyposażony warsztat, żeby zabrać się na naprawę silnika nowoczesnego motocykla.Pozdrawiam P.S. Było... :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 o w morde pierwsze sceny w kuzni - jak bym mial taki mlot u siebie na kuzni ... Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 ale to juz bylo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 No, no . Filmik super. Dosc artysytcznie pokazane. Zapomnieli pokazac jak robia te tony plastiku na motocyklach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownikF2 Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Super filmik.Wszystko pokazane od kuchni :icon_eek: Ciekawe jak teraz wyglada produkcja np. K8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi