truwcio Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Dzisiaj bylem po raz kolejny rejestrować ta przeklętą rs-kewszystko szlo dobrze ale gościu z urzędu przyczepił sie ,ze nie mam żadnych papierów do niej nie wiem czemu ale chyba dziś nie miał humoru papierów określających parametry pojazduinstrukcja itp . No wiec wysłał mnie na badanie żebym musiał określić parametry pojazdu szczególnie chodziło mu o wagęale nie wiem czemu bo w dowodzie rejestracyjnym była waga ale on ze coś tam coś tam no dobra h.ju mowie sobie no ale problem w tym ze teraz mam rs-ke na czesciach bo rozlozylem wszystko na zime :( no i moje pytanie czy panowie z stacji diagnostycznej określą mi parametry bez zobaczenia rs-ki lub gdybym ja zwiózł w częściach czy porostu muszę składać na szybkiego :icon_razz: to tylko przecież chodzi głównie o wagę a nie o żaden przegląd bo nie dostałem od nich skierowania na badanie muszę po prostu dostarczyć parametry inaczej nie dostane dowodu rej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 dostarcz dane z katalogu fabrycznego. albo zwróć się do importera/ przedstawiciela o wyciąg z homologacjiboziu, ależ te ludzie teraz niezaradne... głupie pytanie i bezradnie opuszczają łapki :( BTW jesteś przekonany, że masz 27 lat..? po sposobie pisania (oraz fakcie podawania motocykla w profilu "50/70") oceniłbym przynajmniej z 10 niżej :icon_razz:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 27?, w profilu jest 13 i by się nawet zgadzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truwcio Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 zmieniłem żeby jeszua nie bolało :P to może jeszcze poprowadzisz mnie za rączkę gdzie muszę sie udać żeby mieć dane z katalogu fabrycznegoalbo po prostu mogę sobie gdzieś ściągnąć :P jeszua no chyba pomożesz niezaradnemu chłopczykowi ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 zmieniłem żeby jeszua nie bolało :biggrin:to może jeszcze poprowadzisz mnie za rączkę gdzie muszę sie udać żeby mieć dane z katalogu fabrycznegoalbo po prostu mogę sobie gdzieś ściągnąć :wink: jeszua no chyba pomożesz niezaradnemu chłopczykowi :icon_razz: :)U mnie wystarczyl opis "motocykla uzywanego" w Swiecie Motocykli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 idziesz do rzeczoznawcy sądowego który wystawia opinię określając parametry .wymiary. numery itd.. np mojego HM-a CRE nie bylo w katalogach jego, to wydrukowałem mu jakieś dane innego motoroweru i już wziął 80zł za opinie i idziesz na przegląd z opinią i już.... najlepiej jak ja nie miałem licznika pojechalm z motorem na przyczepie do rzeczoznawcy a on mówi że mam mu zczytać stan licznika, to za owiewke wsadzilem licznik od komara i czytam 21tyś...:buttrock: i pyta co chce mieć w opini:P fajnie było:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi