bobek358 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam W końcu muszę zacząć składać motocykl bo rozebrałem go w 2 dni a od miesiąca nie mam czasu poskładać. Brakuje mi uszczelki pod głowicę - wiadomo stary motocykl to i o części trudno. Co prawda na larsson czy klasa są uszczelki ale całe komplety - a ja kompletnie nie potrzebuje całości - wystarczy mi tylko pod głowicę. Mam prośbę, możecie podzielić się swoimi namiarami na firmy dorabiające uszczelki pod głowicę - chodzi mi o takie sprawdzone firmy aby nie było fuszerki, albo dac namiar na sklep/ludzi mogących załatwić mi uszczelkę pod głowicę do Suzuki GSX550 ES 85 rok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Sprawdź w Motobot.pl Dobra firma i ceny normalne... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek358 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Sprawdź w Motobot.pl Dobra firma i ceny normalne... No niestety nie mają :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 W larssonie kupowałem pojedynczo wiec nie wiem o co kaman? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 w intermotors wystepuje sama uszczlka w cenie 113zl (nr kat. S410510001075 ) aktualnie widze ze nie maja na stanie ale to chyba nie jest dla nich problem sciagnac ja.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteam Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ...Mam prośbę, możecie podzielić się swoimi namiarami na firmy dorabiające uszczelki pod głowicę - chodzi mi o takie sprawdzone firmy aby nie było fuszerki, albo dac namiar na sklep/ludzi mogących załatwić mi uszczelkę pod głowicę do Suzuki GSX550 ES 85 rok. Ja dorabialem tu: http://www.uszczelki.webpark.pl/Moto lata juz drugi miesiac wiec uszczelka jest ok, gosc jest spoko, moze nawet uda Ci sie zalatwic sprawe poczta. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi